上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-25 21:53 發表 查看引用來源
唔好意思大家 我原本係第二部電腦打左啲大綱(組織返之後既野)同埋一兩part,
跟住Hang機冇左 之後我就崩潰左冇打,冇哂動力打
我應承大家星期二一定會出下一Part(已經打左一半) ...
支持,我每兩日都上黎望一望,打咁大篇野唔係容易,我都會打打下想放棄,不過我知你唔會既,所以幾耐我都等你,加油

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-25 21:53 發表 查看引用來源
唔好意思大家 我原本係第二部電腦打左啲大綱(組織返之後既野)同埋一兩part,
我應承大家星期二一定會出下一Part(已經打左一半) ...
加油~ 最衰鹹故無得用語音輸入, 唔係拉勻會快過成千字慢慢打

引用:
我用手寫板重惨。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-26 08:09 發表 查看引用來源

我用手寫板重惨。
手寫板?? 見 baby 師兄喺文學部啲文, 仲話用手寫板, 真係識講笑, 謙過劉謙.

今時今日啲嘢應該係雲端.......😆😆

引用:
係咪應該到咁上下就 save 吓佢穩陣啲呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-26 09:08 發表 查看引用來源

手寫板?? 見 baby 師兄喺文學部啲文, 仲話用手寫板, 真係識講笑, 謙過劉謙.
我用手机手寫故仔渣。坐車得閒寫两句甘罹。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-26 10:26 發表 查看引用來源

我用手机手寫故仔渣。坐車得閒寫两句甘罹。
原來係咁, 指公有咁上下功力.   堅 !

引用:
hang 機真係會一野打沉你,係公司久唔久做咗半朝食完妟一野無晒真係會想死

對你有信心,一定等埋你

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-26 10:50 發表 查看引用來源

原來係咁, 指公有咁上下功力.   堅 !
拜加虅鷹為師,學有小成。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆