上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

好 Wendy都吸引
最希望係師兄快d update hahaa

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
岩岩數過, 應該6 parts內就會完
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
你肯寫我地一定支持la

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
Thank you, Kenny,終於等到你update!

Wendy 外傳當然正啦!最好有埋Ally 外傳,但最好你都完埋個主線,你同Miki 嘅故事先👍🏻👍🏻

回覆 1512# kenny_love 的帖子

寫乜都好 最緊要有更新😂

引用:
sorry, 遲左
咁樣,應該每個人都要有外傳? 哈哈

謝謝你的故事

引用:
原帖由 fathing1986 於 2022-9-29 23:37 發表 查看引用來源
好 Wendy都吸引
最希望係師兄快d update hahaa
FWB -定揀Wendy , 你哋明啦

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:35 發表 查看引用來源
Part 32
第二朝我成個腦都係尋晚既野,自從Ally提出要停止類似FWB既關係之後,我都慢慢進入返平淡既生活,返工放工,打下機,打下波咁,冇乜起伏,冇乜火花。
當然都俾同事拉去happy hour飲下酒,至於有冇艷遇? 點會冇._.但出得黎蒲 ...
兩邊都等緊對方行前一步,希望最終係大團圓

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-9-30 10:22 發表 查看引用來源
FWB -定揀Wendy , 你哋明啦
點解..我唔明

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 16:54 發表 查看引用來源
點解..我唔明
大波,師姐擁有相同胸器

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆