上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-9-30 17:10 發表 查看引用來源

大波,師姐擁有相同胸器
咁點解Fwb 一定要揀wendy😂😂😂
雖然肥妹心哋好...屬最佳聆聽者

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 17:28 發表 查看引用來源
我都想識到一個好似師姐你咁勁嘅 FWB/SP

引用:
原帖由 E-36 於 2022-9-30 18:17 發表 查看引用來源
我都想識到一個好似師姐你咁勁嘅 FWB/SP
你可以識我就夠啦😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 21:04 發表 查看引用來源
你可以識我就夠啦😂😂😂
點可以識到你先

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
岩岩數過, 應該6 parts內就會完
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
唔好,先完咗主線先之後再翻外傳。

👏👏👏真係要留言支持下Kenny哥哥先得,太好睇啦!💯
如果唔係有人開post搵Kenny真係唔會入黎睇😂 追左成個星期先追晒..

睇到呢度真係百感交集.. 好多位置都好有同感,不論係kenny ge內心感受定係三位女仔ge行為舉動...

期待之後ge update 呀🤩

回覆 149# kenny_love 的帖子

唔太好, part 32已鋪排好miki突然轉channel wendy好怪,  想睇miki比人狠狠中出,接收大量精液既情節

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 17:28 發表 查看引用來源
好相與,好雙乳😄😄😄😄

等到頸都長呀,師兄!!!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:35 發表 查看引用來源
Part 32
第二朝我成個腦都係尋晚既野,自從Ally提出要停止類似FWB既關係之後,我都慢慢進入返平淡既生活,返工放工,打下機,打下波咁,冇乜起伏,冇乜火花。
當然都俾同事拉去happy hour飲下酒,至於有冇艷遇? 點會冇._.但出得黎蒲 ...
有冇預算幾時完哂先XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆