上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

引用:
原帖由 傻*BB 於 2022-10-1 04:45 發表 查看引用來源
👏👏👏真係要留言支持下Kenny哥哥先得,太好睇啦!💯
如果唔係有人開post搵Kenny真係唔會入黎睇😂 追左成個星期先追晒..

睇到呢度真係百感交集.. 好多位置都好有同感,不論係kenny ge內心感受定係三位女仔ge行為舉動...

...
多謝估唔到仲會有新觀眾

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-10-8 23:27 發表 查看引用來源
Part 33
Miki星期六同我ok既啲日子都夾唔到,原本我諗住Miki生日約佢去玩順便慶祝生日,但原來Miki爸爸過左黎香港佢同過生日,所以我同Ally、Wendy就咁同佢食左餐飯,其他啲日子留俾佢同爸爸過。
隔左2個禮拜我地都終於夾到 ...
👏👏👏回覆咗先睇

回覆 1550# kenny_love 的帖子

終於有更新, 加油呀 Kenny!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-10-8 23:27 發表 查看引用來源
Part 33
Miki星期六同我ok既啲日子都夾唔到,原本我諗住Miki生日約佢去玩順便慶祝生日,但原來Miki爸爸過左黎香港佢同過生日,所以我同Ally、Wendy就咁同佢食左餐飯,其他啲日子留俾佢同爸爸過。
終於有update,繼續努力加油啦!😉

引用:
Part 33
唔通係去搵ex..?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-10-8 23:29 發表 查看引用來源
多謝估唔到仲會有新觀眾
係呀,所以你要加油寫埋個ending 😆

引用:
原帖由 傻*BB 於 2022-10-9 02:20 發表 查看引用來源

唔通係去搵ex..?
定係樓主俾阿誠攪咗後門,先至發覺,原來佢係鍾意男人,終於同阿誠係埋一齊🤣🤣

回覆 1550# kenny_love 的帖子

咁快就尾聲喇😩😩😩

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-10-9 04:37 發表 查看引用來源

定係樓主俾阿誠攪咗後門,先至發覺,原來佢係鍾意男人,終於同阿誠係埋一齊🤣🤣
呢個結局正喎😂🤣

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-10-9 04:37 發表 查看引用來源

想太多想太多😌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆