上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-1-27 16:40 發表 查看引用來源
點解當年幫我補習既係姐姐🤣
有人可能食到補習姐姐呢!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-2-15 11:40 發表 查看引用來源
Sorry大家🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️我可能要4月頭先有時間再update
呢大半年其實我人生有好大改變,令我勁忙
因為迎接呢個大改變我先決定寫呢篇文,點知大改變黎我都仲未寫完😂😂😂
答應大家我4月頭會盡力一氣呵成出文🫠 ...
等你等到我心痛

Hihihihihi

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-2-15 11:40 發表 查看引用來源
Sorry大家🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️我可能要4月頭先有時間再update
因為迎接呢個大改變我先決定寫呢篇文,點知大改變黎我都仲未寫完😂😂😂
係唔係要開返個猜下無獎投票最後 Kenny 同邊個補習妹妹行埋咗

師兄加油,等你update,唔好浪費好故事

等文等文!
等到女都生埋😂4月見

回覆 1639# kenny_love 的帖子

等你等你等你 一世一世等你
我真的真的不願捨棄

Zzzzzzzzzzzz

引用:
估唔到仲會有update XD

引用:
support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆