上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:37 發表 查看引用來源
Sorry遲左,有啲位真係唔係好醒得起,cake左好耐,唯有我自己腦補少少落去
劇情變得峰迴路轉,雖然係酒後亂性,但睇到Ally都係主動型(或者一半係酒精影響),呢幾Part都見到師兄同三個妹妹身體接觸多咗,估唔到呢集Ally咁癲除剩件bra胸壓師兄,你真係豔福無邊👍
看來Miki或多或少都對你減咗分 或者有啲警剔
我相信Miki Ally都走唔甩 係次序問題 食硬既😬
多謝師兄!加油繼續分享 🙏🏻

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
Ally妹妹身材都應該唔差 標準B😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:37 發表 查看引用來源
Sorry遲左,有啲位真係唔係好醒得起,cake左好耐,唯有我自己腦補少少落去
無問題! ching 寫得好好!

故仔開始複雜咗,係唔係Ally 同 Miki 兩個都食哂?…….

回覆 45# kenny_love 的帖子

推…………..👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
多謝師兄嘅update!  
我先前估Ally可能會向師兄表示;但估唔到係會喺咁嘅情況發生!   Ally嘅酒後行為相信或多或少都因為係喜歡師兄先咁做。Ally應該都係性情中人,想做想講就會直接表達,唔會收收埋埋。

雖然就話係酒後亂性,Ally當晚嘅表現應該對Miki有影響。就算Miki佢非常like師兄你但見到咁嘅情況相信Miki都會睇定D先有表示。

至於話師兄你係睇住一個食一個定係拒絕Ally只鍾情於Miki就等你慢慢揭曉。但兩個妹妹仔就肯定“lump”死師兄你!

回覆 46# kenny_love 的帖子

一口氣追晒 都好有共鳴
我同個學生一齊左

引用:
原帖由 henryhk 於 2022-6-18 02:43 發表 查看引用來源
一口氣追晒 都好有共鳴
我同個學生一齊左
師兄可否分享你嘅故事?

回覆 177# Lucky1530 的帖子

睇到硬晒了, 慘!!

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-6-18 00:27 發表 查看引用來源

無問題! ching 寫得好好!

故仔開始複雜咗,係唔係Ally 同 Miki 兩個都食哂?…….
開始有少少複雜🙈🙈跟著仲會有啲劇情混亂
大家要有心理準備

回覆 179# kenny_love 的帖子

師兄⋯⋯你好堅呀💪🏾💪🏾💪🏾😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆