上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-18 08:38 發表 查看引用來源
開始有少少複雜🙈🙈跟著仲會有啲劇情混亂
大家要有心理準備
唔緊要,最緊要好睇!😉

精彩細緻!👍👍👍
師兄慢慢寫
大家都好有耐性的

期待樓主繼續出文!!!!

回覆 47# kenny_love 的帖子

複雜唔緊要 最重要係寫到最 真心期待 thx ching

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-18 08:38 發表 查看引用來源
大家要有心理準備
複雜唔緊要 而家劇情開始精彩刺激
期待師兄後續發展👍

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
Update
大熱仲係Miki,叮噹馬頭已經係Ally!
大熱Q係Miki 搭 Ally!
🤣🤣

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-6-18 13:19 發表 查看引用來源
Update
大熱仲係Miki,叮噹馬頭已經係Ally!
大熱Q係Miki 搭 Ally!
🤣🤣
師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁?

引用:
大家要有心理準備
無問題,ching 加油

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 13:41 發表 查看引用來源

師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁? ...
我諗Miki 同Ally 會因樓主而反面。 明顯Miki 對樓主有feel,但Ally 失戀,加上咁主動,之後一定會主動去媾樓主,咁攪法Miki 一定唔高興…..

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-6-18 14:26 發表 查看引用來源

我諗Miki 同Ally 會因樓主而反面。 明顯Miki 對樓主有feel,但Ally 失戀,加上咁主動,之後一定會主動去媾樓主,咁攪法Miki 一定唔高興…..
所以我話佢劇情發展開始峰迴路轉 😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆