上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

緊張過追電視劇😂😂

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 13:41 發表 查看引用來源

師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁? ...
話晒有男朋友,引下男朋友都正常嘅!😬唔知其他兩個乜嘢色?😉

好好睇AR,多謝師兄分享

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
ally的動作,如果係一個二至四字頭嘅女人就完全唔同味道。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-18 16:09 發表 查看引用來源
話晒有男朋友,引下男朋友都正常嘅!😬唔知其他兩個乜嘢色?😉
黑色誘惑😎
另兩個妹妹,比我會估粉紅色
我地靜待樓主逐一揭盅

楼主!等唔切呀,JJ超硬呀!

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 16:55 發表 查看引用來源

黑色誘惑😎
另兩個妹妹,比我會估粉紅色
我地靜待樓主逐一揭盅
我估粉色或者白色!😉

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 14:44 發表 查看引用來源

所以我話佢劇情發展開始峰迴路轉 😬
會唔會Ally 反客為主,擒咗樓主;Miki 睇到,忍唔話我又要,跟住嚟個3P…….

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 13:41 發表 查看引用來源

師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁? ...
如樓主所講,ABCD都係Form 4嘅話,我吾好意思,我覺得未必著黑巴,粉紅都好呀

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-6-18 20:01 發表 查看引用來源
如樓主所講,ABCD都係Form 4嘅話,我吾好意思,我覺得未必著黑巴,粉紅都好呀
黑色喱士bra係Ally除衫胸壓師兄寫架😂
呢個年紀粉紅色的確大路既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆