上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

Part 8
畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…我生活圈子好似突然縮細左咁,反而係識左十年八年既中學同學仲會聯絡,仲會一齊食飯。Miki佢地3個既出現,好似令我每日返工放工既生活變得冇咁枯燥乏味。
第一次3個一齊補習既星期六,原本諗住佢地會有咩火花出現,結果3條友補習既時間變左比平時分開補習更認真既「認真魔人」,只係Ally仍然咁鍾意截人講野,當然佢比起上次都收斂左啲。完全睇唔到佢地之間既相處._.
完左Wendy有事好快就走左,Miki同Ally問埋少少野就完左,我都冇哂電,Ally就同我一齊離開左Miki屋企了。
Ally: 其實你都教得幾好,有冇諗過做老師?
我: 冇啦,得閒做下就開心,做老師要日日都教書我頂唔順,除左教書仲要做咁多野,而家補下習咪幾開心。
Ally: 哦…咁你而家返緊工架?
我講完Ally都唔係好明咩黎。
我: 好難解釋係咩黎架,到你大個就明架啦。
Ally: 唓!你厭我蠢姐…
我: 點敢厭你蠢呀!一陣俾你啲兵溶左我仲得了既。
Ally: 咩呀~我都冇收過兵,我都冇理過佢地,本小姐係有男朋友的。如果鍾意我就係兵,咁Miki咪成支軍隊都有…
我: …
Ally: 點呀~Kenny哥哥,你呷醋呀?
我: 你講左去邊…
Ally: 唔知啦!你頭先補習周不時就𥄫過去Miki到,Miki單純就冇發現姐,但你瞞唔過我法眼…
我: 咁人類都有愛美之心架姐,係街見到架法拉利我都會𥄫架(我發覺與其搵原因否認,不如直接認左佢XD)
Ally: 唓!本小姐都算有少少姿色,又唔見你𥄫我!
我: 因為第二個人先會發現我𥄫你XD你自己係唔會發現,同Miki一樣。
Ally: 頂你,幾句就試到你𥄫女,咁你一定有𥄫Wendy對波啦…
我: 你講到我成個老淫蟲咁…會唔會考慮轉一轉補習老師?我驚我會溶左你XD
Ally: 咪呀!我都換過幾次補習,得你先教得我明咋,我講下笑姐
我: 我都講下笑姐,你地咁有心機學點會唔教!
Ally: 不過Miki呢排變左唔小。
我: 點變法?
Ally: 你知佢屋企架啦,佢返學成日都冇乜表情,木口木臉,成個冰山美人咁,係同我地傾計先多啲笑容,而家個人好似開朗左啲,搞到啲男仔仲起痰。
我: 有冇咁痴線,不過開朗左都幾好吖!其實我都知佢屋企好少野咋。
Ally: 呢啲等佢講啦,我就唔講啦。Btw,今晚我屋企冇飯開,不如一齊食個飯。
我: 我今晚唔得呀,應承左返屋企食飯。
Ally: 唉,Miki你就陪人食,我搵你就話要返去飯…仲本小姐開金口約你食都唔制。
我: 又講左去邊…我再唔返去食俾老母劏左我都似,下次一定陪Ally大小姐食,ok?
Ally: 唉,都冇得唔ok la,我到啦,星期四見,bye bye!
Ally既aggressive,小弟有啲招架唔住了…
由於小弟返工加補習都chur chur地,所以小弟決定新年假期收下爐休息下,佢地3個返學我先繼續,順道都俾佢地休息。Ally就提意新年個星期六一齊上Miki屋企玩,大家都ok。
~打住咁多先,下集見~

畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…

呢句真係..... 諗返好多嘢

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-12 16:45 發表 查看引用來源
Part 8
畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…我生活圈子好似突然縮細左咁,反而係識左十年八年既中學同學仲會聯絡,仲會一齊食飯。Miki佢地3個既出現,好似令 ...
好似加快咗速度!就快有嘢睇!btw, Wendy真係好大波?😬

引用:
原帖由 Hellseeker 於 2022-6-12 17:13 發表 查看引用來源
畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…

做左咁多年野再回望返轉頭就會諗起好多野

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-12 17:40 發表 查看引用來源
好似加快咗速度!就快有嘢睇!btw, Wendy真係好大波?😬
係呀,因為有D位再寫就變左重重覆覆重覆又重覆就skip左佢😂不過仲有好多野寫,呢到大概1/4,大家想睇既戲肉係最後1/4🙈
er...前面有寫目測C cup🙈

同Wendy keep左幾耐?
引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-12 17:45 發表 查看引用來源
係呀,因為有D位再寫就變左重重覆覆重覆又重覆就skip左佢
er...前面有寫目測C cup

睇黎Ally會先溶左你

引用:
原帖由 Hellseeker 於 2022-6-12 17:13 發表 查看引用來源

讀過大學都會明,我都有十幾年無見班大學同學….

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-12 17:45 發表 查看引用來源
係呀,因為有D位再寫就變左重重覆覆重覆又重覆就skip左佢😂不過仲有好多野寫,呢到大概1/4,大家想睇既戲肉係最後1/4🙈
er...前面有寫目測C cup🙈
戲肉

我以前都有一個成人學生間中著短褲露出美腿,我儘量唔睇 …

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆