上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
248  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-5 20:44 發表 查看引用來源
我第二次係引版打故,對上一個已經係好多年前,呢兩個都係真人真事。
前幾年原本想update返以前個故,因為呢10年發生左好多事,令到一切都改變左。
奈何一直都搵唔返引版,所以之後都冇再理。
近排無意中先發現引故原來搬左黎 ...
好詳細好有代入感,等你繼續更新啦!😊

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-6 16:46 發表 查看引用來源
多謝大家
不過我應該跟住呢個節奏寫, 真係關sex事都要一段時間之後, 同埋只係一部分仔
只係之前個故都寫左係引版, 順手寫埋
大家耐心睇
比心機慢慢寫啦,最緊要寫得好睇!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-6 18:58 發表 查看引用來源
Part 2
跟住就見到飯廳張枱已經放左啲數學書、一疊單行紙,似係上次whatsapp俾佢既練習。
同埋有部notebook係到,相信就係要我準備同佢家長黎個interview了。
Miki指住飯枱其中一張凳: Kenny哥哥你坐係到呢張凳先吖,我爸 ...
寫得好詳細,繼續努力啦!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-7 10:31 發表 查看引用來源
大家鍾意就得
其實好多位, 對話我都憑記憶寫返出黎
所以都係寫啲印象深刻啲既位
尤其whatsapp對話已經冇哂,因為之前唔見左電話又冇backup ...
唔緊要啦,記得幾多咪打幾多,大概個意思得架啦!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-7 20:21 發表 查看引用來源
Part 3
可能真係好耐冇遇到咁積極既學生,又或著因為人地靚女?其實我都唔知。
我好用力預備定星期六果一堂既野。
到左星期六就準時上到去繼續幫Miki追下中三既野預備考試。佢屋企真係幾大,咁大間屋得兩個人感覺好空蕩蕩 ...
今次有突破發展?😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-7 23:21 發表 查看引用來源
少少啦, 只係少少架咋距離關「引版」既野應該仲有排
我冇犯法架放心
佢果時幾多歲?😉

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-7 23:23 發表 查看引用來源
中三學期尾所以真係有排有排
呢個故前後時間軸係以年計,所以心急既師兄要慢慢等
當然之後有啲位冇乜特別會加速
咁長情!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-7 23:29 發表 查看引用來源
大家想睇既野都係好後期好後期既事
我會努力打快D
努力啦!等你更新!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-8 08:47 發表 查看引用來源
開頭要build up個故事所以我寫得詳細啲
跟住我慢慢keep左啲枝節佢 時間線會快少少
明白,等你更新!😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-8 18:46 發表 查看引用來源
Part 4
一開門就見到Miki甜美既笑容,Miki著住條粉藍色連身裙,岩岩到膝頭上少少,真係幾好人。
我: 第一次見你著裙喎。
Miki伸一伸脷: 係呀~其實係尋晚訓覺著的,今朝一起身就做數做到而家,唔記得換,失禮哂,哈哈!
入到去見唔到 ...
慢慢進展幾好吖!辛苦晒打咁大篇!期待新嘅更新!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆