上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
222  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-25 14:15 發表 查看引用來源
大家已經估到之後點發展🙈
星期六日比較忙寫唔到文
星期一再繼續update🤣
支持師兄!星期一見🙏🏻

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-25 15:08 發表 查看引用來源
呢啲身材冇得頂,仲要係學生妹!😬
雖然Miki唔係第1,不過翻焯Wendy不是夢🫠

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-26 08:33 發表 查看引用來源
大家都單身,又咁耐冇做!翻焯都好正常!😬
單身無顧慮 一個食一個

樓主居然突襲短Post…
啱啱收工 返去先睇故仔😎

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-26 20:53 發表 查看引用來源
有時間寫篇短少少 迪士尼篇起碼仲有2 parts先完
有冇可能係三個妹妹夾埋試水溫

點解似係逐個送上門比你插🤣

第一件食左Wendy 呢度話有兩Part先完
第二件似乎係Ally  大熱Miki殿後?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-27 01:16 發表 查看引用來源
處女應該唔會主動,Miki應該最後!
我最期待點同Miki發生關係 點樣食左佢隻豬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 16:19 發表 查看引用來源
我地慢慢開始錫起上黎,雙手已經忍唔住撫摸緊佢對長腿,真係勁滑,再摸佢條小蠻腰,真係好正,比起Wendy,Ally真係進取啲,Wendy係慢慢輕輕力錫,Ally已經係進攻狀態,真係feel到佢個咀用力啜緊你咁,我一手揸落佢個波到,好勉強吸手波,但有 ...
師兄連下兩城 堅抽呀!
兩條女似有計劃咁過嚟~
Ally就預咗比你扑 專登著番果套黑色喱士 Dom 都攞埋

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-27 19:18 發表 查看引用來源
其實咁會唔會玩埋3P
Wendy Ally同Kenny
呢個機會越嚟越大 樓主透路過迪士尼有3Part
而家已出左兩個單元~
第1Part-Wendy+Kenny✅
第2Part-Ally+Kenny✅
第3Part-Wendy+Ally+Keeny❓

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 16:19 發表 查看引用來源
我地慢慢開始錫起上黎,雙手已經忍唔住撫摸緊佢對長腿,真係勁滑,再摸佢條小蠻腰,真係好正,比起Wendy,Ally真係進取啲,Wendy係慢慢輕輕力錫,Ally已經係進攻狀態,真係feel到佢個咀用力啜緊你咁,我一手揸落佢個波到,好勉強吸手波,但有 ...
由Part1去到今日Part21
Wendy,Ally完全蓋過哂Miki既戲份😭
Miki隻處女豬 呢個Moment應該保得住(迪士尼酒店)

引用:
原帖由 WithinTemp 於 2022-6-27 21:51 發表 查看引用來源
果然係迪士尼奇妙之旅
去迪士尼做足準備🤣🤣🤣
Ally (套都準備埋比Kenny)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆