上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
222  1.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-27 20:54 發表 查看引用來源
應該保到嘅!話晒處女,點會好似Wendy同Ally咁主動!😬
果兩個妹妹直頭係餓左好耐啦

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 22:33 發表 查看引用來源
好快又會變返劇情溫馨小品
Miki戲份呢 師兄😂

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 22:35 發表 查看引用來源
好快有返架啦之前都有提呢個時間我感情係最混亂狀態
呢Part好有懸念 想睇師兄點奪Miki初夜😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 23:03 發表 查看引用來源
呢個真係要慢慢揭曉
等你😎由1追到21  係咪30集大結局😂

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 16:19 發表 查看引用來源
我地慢慢開始錫起上黎,雙手已經忍唔住撫摸緊佢對長腿,真係勁滑,再摸佢條小蠻腰,真係好正,比起Wendy,Ally真係進取啲,Wendy係慢慢輕輕力錫,Ally已經係進攻狀態,真係feel到佢個咀用力啜緊你咁,我一手揸落佢個波到,好勉強吸手波,但有 ...
唔知第二朝邊個去樓主房梳洗呢😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 17:46 發表 查看引用來源
大家差唔多將啲可能性講哂出黎😂呢排好大壓力同埋瞓得好差
我申請定有機會停一停稿🙈最遲星期五一定出得下1part
仲諗住收工番嚟 睇邊個第朝過你度梳洗🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 18:49 發表 查看引用來源
靜心等候第二朝起身morning q😆
Um…🫠

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 18:53 發表 查看引用來源
會係邊個入黎先?
Wendy:
Kenny哥哥我想過你果邊梳洗呀…
三個女人起身要執番眼耳口鼻,又有排等

Kenny:
好呀!入嚟啦🤤

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 21:22 發表 查看引用來源
唔通Miki覺得夠啦,唔想再繼續? 點知Miki出返黎,黑黑地既房隱隱約約見到佢件睡衣凸左點,佢除左入面個bra...
Miki: 我都係唔夠勇氣好似Ally佢地咁除左件衫...
原來Miki已經知道左我同Ally, Wendy既野。
我; 其實你唔需要 ...
終於到補習第一主角,估唔到係有33C
處女嚟講Miki都算係好主動 仲要識自慰
夠膽比你同床一齊瞓 比哂師兄大好機會
點解唔直接除佢底褲直插深穴?而係大腿間抽插

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 22:22 發表 查看引用來源
食人隻豬,點都有顧慮既仲要唔係普通萍水相逢既女仔
Kenny有顧慮唔亂去好正常
同埋小Kenny連續兩日有飯開,冷靜返唔少
比我就真係忍唔到😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆