上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
249  1.5m

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:29 發表 查看引用來源
你睇左就得,係咪要深入先睇得明。
我睇簡介冇提!😂得閒研究下先!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:30 發表 查看引用來源
其實2個都好大機會變炮友,高潮過,好難忍住唔食。
正路都係,不過Ally主動啲應該會食多啲!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:34 發表 查看引用來源
講就好多勁歷史你聽,搭膊都話“喂,,”仲想有其他,但走光唔遮任睇,2個奶樽輪流睇過,係塊田始終無機會,因為住家連公司一齊。大把野睇,
有得睇冇得食!身材好唔好?😉

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:45 發表 查看引用來源
按比例係細粒人型,唔係矮果種,好似小6至中1,2果種,微波爐,
細粒可以玩掛豉,同埋可能比較窄! 😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:46 發表 查看引用來源
男主角把口夠密,不過班女就揚開晒。
男嘅口密先可以食多啲!女嘅反而鐘意分享!唔知會唔會話埋比Miki知!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-28 16:50 發表 查看引用來源

應該唔會變炮友
應該都唔想同死黨share同一個炮友
其實wendy ally又後生又靚女,搵仔無難度喎
佢哋就係唔想濫!見Kenny幾好人,當時又啱feel先會做!不過做完之後,食過返尋味就唔出奇啦!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:54 發表 查看引用來源
應該有,青春期,心思思,想試又唔知點
所以可能Wendy同Miki通水比Kenny,製做機會比Kenny食Miki隻豬!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 16:53 發表 查看引用來源
益左外人,佢講1單係鬼佬,唔係掛豉,係人壓人,200壓80(我估咁上下重)
鬼佬咁大碌,食過返唔到轉頭!😬

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 16:56 發表 查看引用來源
佢三個絕對無難度,不過kenny係好仔信得過
ally似百厭會試3P
都唔出奇呀!😬

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-6-28 17:03 發表 查看引用來源
其實係比人用計夾硬。
咁激?點用計?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆