我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
29  1.5m

引用:
原帖由 Pekan 於 2022-7-4 01:03 發表 查看引用來源
Miki拍拖,比人呃左隻豬,之後散咗
返嚟同阿kenny哥搞一次。
睇嚟Miki搭上咗提及過嘅師兄囉,最衰都係Kenny Ching啦,三個之中剩係吾食自己喎,咁未以為自己冇行,唯有情傾師兄,聊勝於無!好過日日DiY嘛!

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 18:46 發表 查看引用來源

少時住屋村,要應付會考,因英文成績唔太好,家人找到同層的一個大哥哥幫我補英文。
真係講少少咋
再講多少少啦!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 20:26 發表 查看引用來源
Part 24
Ally開左Miki既IG俾我睇,入面有唔少Miki同Kelvin既合照,無錯,就係上一part提及過既Kelvin,好多師兄都估到少少。
嗰一刻我被衝擊了,你問我,如果呢一刻要我追Miki,同Miki拍拖,我會猶豫,因為我分唔清我對Miki既感情係點, ...
剛剛睇完,都係我估嗰啲囉,不過我估最後你都食到Miki

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 21:00 發表 查看引用來源

Kenny哥哥,小妹活到掃把年紀,點會無故仔丫,但不敢在你面前獻醜。你的文筆平實,很生活化,不禁令小妹連追四日。
多D休息,飲多D水呀
可能係真人真事,所以好似你咁講,好平實,吾多花巧,真係好精彩!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-8 22:29 發表 查看引用來源
我身體仲係麻麻地😷😷
其實我寫好左啲但要重新執下
都係要搵Ally打番支針,打3支,要打喺三個唔同地方個喎!

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-7-12 07:59 發表 查看引用來源

講開又真係好少完尾噃XD
好信kenny吾會!唯有係咁講!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-13 22:17 發表 查看引用來源
Part 26
跟住落黎2個月,我慢慢放低左Miki拍拖既事,應該話冇乜心力去諗,老細正式升左我,升左職之後冇之前咁忙,但每日都要有野做決定,壓力反而仲大,但生活係改善左,小弟都學人揸車了._.
至於Ally,我地有冇扑野?
有,但其實Ally唔 ...
吾知點解,我都係覺得你最後都係Miki,覺得你哋係同類,溝通到!不過呢舖,食住兩個大菠蘿包先啦

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-19 02:22 發表 查看引用來源
Part 27
於是我膽粗粗落去,落到樓下,我諗左幾分鐘,諗好哂點樣屌個男仔,準備好就走出去。
結果...原來個男仔已經走左._.各位Ching好似好膽心我落去會出事,放心我除左嗰次之外係冇見過個男仔XD冇得型嚕。
我圍住宿舍附近行 ...
仲吾3p,吾好咁嘥料好喎!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 17:45 發表 查看引用來源
Part 28
我望向Wendy,見佢㩒緊電話但又冇乜反應,即係Ally冇whatsapp Wendy。
我覆返Ally: 你返左黎?
Ally: 係common room呀。
跟住Wendy就收到Ally Whatsapp話返左黎啦,話叫我一齊出去兜多幾個圈睇下個男仔會唔會又再返 ...
好有共鳴,最近我都做咗一次唔可以停落嚟嘅愛!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
感謝無私奉獻,慢慢,吾斷就好了

前往最後回覆