我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
18  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 20:44 發表 查看引用來源
其實個劇情都係咁走落去🙈真人真事所以冇乜太多轉折俾大家睇,生活大家都係重重覆覆
太陽底下無新事,就係生活不斷重重覆覆,但人就不斷累積經驗,避免重覆犯錯。但我們都係人,人就係不斷犯錯。
當我百無聊賴時會諗 : 如果俾我再一次遇到咁咁咁,我應該會咁咁咁.........但有時又會再一次焦頭爛額。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 20:52 發表 查看引用來源
我已經係kenny叔叔😂😂
不過睇黎你都有故事分享到喎
Kenny哥哥,小妹活到掃把年紀,點會無故仔丫,但不敢在你面前獻醜。你的文筆平實,很生活化,不禁令小妹連追四日。
多D休息,飲多D水呀

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 21:01 發表 查看引用來源
有時生活平淡可能仲幸福,
我好耐冇寫文啦,如果幾年前仲可以用書面語寫,而家退步哂
文字,係一種溝通工具。內容,才是重點。
非常讚成你所講 : 有時生活平淡可能仲幸福。
醉過方知酒濃 愛過方知情重

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 21:01 發表 查看引用來源
有時生活平淡可能仲幸福,
我好耐冇寫文啦,如果幾年前仲可以用書面語寫,而家退步哂
多口講多句 : 如Kenny哥哥你只當佢地係SP/炮友或在佢地身上只有一個"性"字,你唔會寫到呢類文章

引用:
原帖由 bapeddie 於 2022-7-5 06:12 發表 查看引用來源

Ida 姐,你幾時先會更新你嗰個呀花呀?
多謝師兄你仍然記得阿花,佢去左彩虹橋,所以我無力去再更新,容許小妹任性一次,請見諒。

引用:
原帖由 bapeddie 於 2022-7-5 12:18 發表 查看引用來源
Sorry 😢 😢😢😢
師兄,不用介懷,大家一起向前看吧

引用:
原帖由 69professor 於 2022-7-8 02:28 發表 查看引用來源

我都同師姐打個招呼先!別來無恙嗎?
教授有禮,出入平安呀!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-8 22:29 發表 查看引用來源
我身體仲係麻麻地😷😷
其實我寫好左啲但要重新執下
師兄, 身子要緊, 長玩長有呀

引用:
原帖由 bentayga 於 2022-12-14 16:27 發表 查看引用來源
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21823643&extra=page%3D470                                                                                         偶然搵到Kenny哥哥的一篇舊文,好好睇,但都係 ...
師兄, 你好勁呀

前往最後回覆