我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
15  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-25 21:53 發表 查看引用來源
唔好意思大家 我原本係第二部電腦打左啲大綱(組織返之後既野)同埋一兩part,
跟住Hang機冇左 之後我就崩潰左冇打,冇哂動力打
我應承大家星期二一定會出下一Part(已經打左一半) ...
hang 機真係會一野打沉你,係公司久唔久做咗半朝食完妟一野無晒真係會想死

對你有信心,一定等埋你

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-26 23:00 發表 查看引用來源
係呀, 我已經即時原地爆炸, 跟住直接放棄左
放鬆D,唔好放棄,因為我都想睇埋結局架麻

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:35 發表 查看引用來源
Part 32
第二朝我成個腦都係尋晚既野,自從Ally提出要停止類似FWB既關係之後,我都慢慢進入返平淡既生活,返工放工,打下機,打下波咁,冇乜起伏,冇乜火花。
當然都俾同事拉去happy hour飲下酒,至於有冇艷遇? 點會冇._.但出得黎蒲 ...
兩邊都等緊對方行前一步,希望最終係大團圓

引用:
原帖由 冰天雪地6 於 2022-10-26 03:17 發表 查看引用來源
加油,等你。 我日日上來check 😂
應該好多人都係因為呢個 post 多左上黎,包括我

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-2-15 11:40 發表 查看引用來源
Sorry大家🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️🙇🏽‍♂️我可能要4月頭先有時間再update
呢大半年其實我人生有好大改變,令我勁忙
因為迎接呢個大改變我先決定寫呢篇文,點知大改變黎我都仲未寫完😂😂😂
答應大家我4月頭會盡力一氣呵成出文🫠 ...
係唔係要開返個猜下無獎投票最後 Kenny 同邊個補習妹妹行埋咗

6月5日出文兩週年紀念

前往最後回覆