47 12345
上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
46  1.5m

引用:
原帖由 傻*BB 於 2022-10-9 02:20 發表 查看引用來源

唔通係去搵ex..?
定係樓主俾阿誠攪咗後門,先至發覺,原來佢係鍾意男人,終於同阿誠係埋一齊🤣🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-4-6 20:00 發表 查看引用來源
Part 34
係出發前呢2個月,我同Miki都有種幻得幻失既距離,這麼近那麼遠。
大家都冇嘗試去互相試探,問出對方的心意。就這樣,我們過了2個月的時間。
係旅行前兩日既一個禮拜五,Miki佢地3個約左我旅行前食個飯先。
經過一大輪 ...
終於都等到樓主update!真係難得難得!

加油呀!樓主!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-4-16 16:22 發表 查看引用來源
多謝支持, 應該仲有3-4 parts就會完啦
會唔會爆大冷!? Kenny 哥番香港,同Miki 一齊。 扑咗幾Q之後,突然收到Polly 通知,話佢有咗,攪到Kenny 唔知飛邊個好🤣🤣

引用:
原帖由 Nepartak 於 2023-4-17 14:23 發表 查看引用來源

最驚係中孖寶,PM齊有😏。仲大鑊呀。😅
跟住樓主約哂佢哋上天台,用佢最深情款款嘅眼光,喊哂口咁,同兩條女講,你哋倆個,都係我最愛。 兩個我都唔可以失去。 與其三個人痛苦,等我一個承受…..一路講,一路扮哂想跳樓

終於Polly 同Miki 深受感動,決定三人行,不分大後咁嫁俾樓主。  

以後樓主晚晚都玩3P…..

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2023-4-19 16:45 發表 查看引用來源
我就覺得Miki 爸爸準備接Miki去外國同爸爸一齊住
跟住Ally 同Wendy 為咗成全呢一對戀人,決定一齊去媾Miki 爸爸,晚晚玩3P,等Miki 老豆留係香港,唔拆散Kenny 同Miki⋯⋯🤣🤣

推番上嚟先,等待樓主update 🙏🙏

引用:
原帖由 kenny_love 於 2024-5-10 23:49 發表 查看引用來源
各位抱歉,因為篇故寫到尾聲既時間,我環境改變左好多,要時間適應,同埋原來一停左落黎就好難的起心肝寫埋佢
故事其實仲有3-4篇到應該可以完到,我會努力寫埋佢 ...
OK la! 等你update !

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆