上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
45  1.5m

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-6 22:46 發表 查看引用來源

雖然一直都估你會食Miki,去到而家Ally幾乎已突圍而出,無論係SP定係成為男女朋友,都支持你Kenny
每Part都寫得非常精彩!多謝你嘅分享👍
我都想樓主同Ally 係埋一齊….

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-8 22:29 發表 查看引用來源
我身體仲係麻麻地😷😷
其實我寫好左啲但要重新執下
慢慢啦,最緊要保重身體🙏🙏

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-19 03:30 發表 查看引用來源

Ally話我又要呀😆
可能Ally 開始吃醋啦⋯⋯

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-7-20 19:39 發表 查看引用來源
師嘅⋯咁堅?重有下集?🤣🤣🤣👍🏾
無再同Ally , Wendy做過…..唔通終於破咗Miki 個處?😁😁

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-7-27 18:13 發表 查看引用來源
可能已經湊緊仔,呢個係回憶錄。
我反而覺得,一係樓主同Miki 係埋一齊,一係呢三個女仔都已經成為過去…….

因為樓主係最後嘅update 中寫過「呢次之後我真係冇再同Ally, Wendy再做過。」

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
無問題!工作要緊,做完嘢先update !

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-25 22:32 發表 查看引用來源
Part 30
新年…對於唔太鍾意熱鬧既小弟黎講._.係一個好難捱既日子。
唔係見到啲好耐冇見既親戚唔開心,係小弟原本就唔鍾意應酬人._.
以往既新年都會約Miki佢地3個聚下,今年Ally都有約上Miki到玩,但我reject左,一黎唔知Kel ...
估唔到最後,Miki 隻豬都係俾樓主食住,可喜可賀!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 22:45 發表 查看引用來源
Part 31
上到我屋企,我拎左啲野飲俾佢地飲。
雖然Ally好心急想知發生咩事,但Miki好似未Ready可以講到。
所以我制止住Ally。
Miki: 我都係第一次上黎你屋企。
我: 又真係喎,你地坐下先啦。
Miki: 一個人住會唔會好悶架?
...
估唔到Miki 最終放唔低樓主。 估計樓主現在已經同Miki 係埋一齊……

其實,樓主,如果當日係酒店無食到Ally 同Wendy ,你估你會唔會一早同Miki 係埋一齊?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 23:51 發表 查看引用來源
乜都有可能既, 跟住落去仲有啲篇幅, 大家繼續支持
多謝ching!等你update ! 💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
岩岩數過, 應該6 parts內就會完
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
Thank you, Kenny,終於等到你update!

Wendy 外傳當然正啦!最好有埋Ally 外傳,但最好你都完埋個主線,你同Miki 嘅故事先👍🏻👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆