我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
9  1.5m

雖然有排都未到戲肉,但喜歡。

回覆 28# kenny_love 的帖子

Don’t worry like to read your story

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 16:19 發表 查看引用來源
我地慢慢開始錫起上黎,雙手已經忍唔住撫摸緊佢對長腿,真係勁滑,再摸佢條小蠻腰,真係好正,比起Wendy,Ally真係進取啲,Wendy係慢慢輕輕力錫,Ally已經係進攻狀態,真係feel到佢個咀用力啜緊你咁,我一手揸落佢個波到,好勉強吸手波,但有 ...
點解變咗咁架,仲諗住溫馨小品。哈哈

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 21:22 發表 查看引用來源
唔通Miki覺得夠啦,唔想再繼續? 點知Miki出返黎,黑黑地既房隱隱約約見到佢件睡衣凸左點,佢除左入面個bra...
Miki: 我都係唔夠勇氣好似Ally佢地咁除左件衫...
原來Miki已經知道左我同Ally, Wendy既野。
我; 其實你唔需要 ...
Miki 心態咁複雜的。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 20:26 發表 查看引用來源
Part 24
Ally開左Miki既IG俾我睇,入面有唔少Miki同Kelvin既合照,無錯,就係上一part提及過既Kelvin,好多師兄都估到少少。
嗰一刻我被衝擊了,你問我,如果呢一刻要我追Miki,同Miki拍拖,我會猶豫,因為我分唔清我對Miki既感情係點, ...
真心 好睇 不管乜野ending 都十卜. 有興趣出個完整版通知小弟. 一陣從頭睇到尾

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-8 22:29 發表 查看引用來源
我身體仲係麻麻地😷😷
其實我寫好左啲但要重新執下
休息下先,夠力先再寫。等你。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-13 22:17 發表 查看引用來源
Part 26
跟住落黎2個月,我慢慢放低左Miki拍拖既事,應該話冇乜心力去諗,老細正式升左我,升左職之後冇之前咁忙,但每日都要有野做決定,壓力反而仲大,但生活係改善左,小弟都學人揸車了._.
至於Ally,我地有冇扑野?
有,但其實Ally唔 ...
唔會又翻食吓Wendy 先再搵Miki吧????

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-21 23:31 發表 查看引用來源
呢排真係極忙,前排一個月岩岩完左單job所以得閒好多
我盡量一個禮拜都出3篇啦
其實我都想盡快寫完佢
Miki差唔多會出返黎架啦
咁樣戲透, 即係有甜美的愛情小品睇。等你師兄

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 22:45 發表 查看引用來源
Part 31
上到我屋企,我拎左啲野飲俾佢地飲。
雖然Ally好心急想知發生咩事,但Miki好似未Ready可以講到。
所以我制止住Ally。
Miki: 我都係第一次上黎你屋企。
我: 又真係喎,你地坐下先啦。
Miki: 一個人住會唔會好悶架?
...
我明個種複雜的心情, 感覺. 不過我就無師兄咁好福氣. 最後兩位女伴都走了.

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:41 發表 查看引用來源
sorry, 遲左
岩岩數過, 應該6 parts內就會完
大家好似對Wendy好有興趣, 調查大家一下, 下1 part寫下Wendy外傳好唔好
唔好,先完咗主線先之後再翻外傳。

前往最後回覆