我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
18  1.5m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-16 11:36 發表 查看引用來源
估唔到Elaine都會進入大家既排名入面, 我連佢咩樣咩身材都冇形容過
師兄.... Elaine = 易食易拎😄🤣😁當然要比個排名。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-16 17:27 發表 查看引用來源
Part 12
復活節之後,公司最忙嗰浸都過左了,終於可以回復正常人既生活,可能真係壓力太大,加上又訓得唔好,成日都覺得個膊頭勁緊。
Miki: 好啦,應承過你補完習幫你按下個膊頭,你坐係到唔準郁!
點知Miki一㩒落去,我勁痛。
Miki:  ...
師兄呢集好睇。你一拖三個小美女一定引來唔少羨慕同嫉妒嘅眼光。你無鴿佢地嘢又處處照顧週到,佢地三個點會唔狂加你分! 同佢地有進一步關係只是遲早嘅事。至於喺一個,兩個,還是三個就等你慢慢開估。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
多謝師兄嘅update!  
我先前估Ally可能會向師兄表示;但估唔到係會喺咁嘅情況發生!   Ally嘅酒後行為相信或多或少都因為係喜歡師兄先咁做。Ally應該都係性情中人,想做想講就會直接表達,唔會收收埋埋。

雖然就話係酒後亂性,Ally當晚嘅表現應該對Miki有影響。就算Miki佢非常like師兄你但見到咁嘅情況相信Miki都會睇定D先有表示。

至於話師兄你係睇住一個食一個定係拒絕Ally只鍾情於Miki就等你慢慢揭曉。但兩個妹妹仔就肯定“lump”死師兄你!

引用:
原帖由 henryhk 於 2022-6-18 02:43 發表 查看引用來源
一口氣追晒 都好有共鳴
我同個學生一齊左
師兄可否分享你嘅故事?

又有update,多謝師兄!  集集都咁好睇。

樓主保重等你update!

引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-7-4 22:29 發表 查看引用來源
千萬人已經emotionally invested in 這個故事。樓主的文筆真好,謝謝你。我個人一向不喜歡miki。佢 out of the picture 反而令故事更吸引。希望你同ally一齊。
因為Kenny師兄寫得精彩所以先吸引到讀者們一齊搭呢架emotional roaster coaster.  我日日都會追update同睇師兄師姐們嘅留言。真心感謝Kenny師兄嘅分享!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 23:07 發表 查看引用來源
睇黎大家好鍾意Ally
Ally係好得人鍾意因為人靚、有主見、個人又真。

引用:
原帖由 吳東尼 於 2022-8-25 02:10 發表 查看引用來源
8號風,終於有更新
Thank you Kenny C-Hing for your update and the new, extended episode!  Glad that you were able to take a break and hope you enjoyed your travel.

Looking forward to the next episode!

前往最後回覆