咸記龍蝦囡好平

收藏  |  訂閱
7  4.5k

咸記龍蝦囡好平

昨天又去咸記,上龍蝦水电二樓,間成7,8間,使一百幾十,又有囡玩(我屌唔到 都可以啜波,濑閪)聽左右淫声盪語,0K,有潤忠的回憶
根本最希望好似日本A V男星咁返天國

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-8 12:50 發表 查看引用來源
40085869昨天又去咸記,上龍蝦水电二樓,間成7,8間,使一百幾十,又有囡玩(我屌唔到40085870都可以啜波,濑閪)聽左右淫声盪語,0K,有潤忠的回憶
人生到此,夫復何求!

引用:
原帖由 totowai 於 2022-6-8 14:37 發表 查看引用來源
人生到此,夫復何求!
好似A V男星咁走去天國

依輪圍封少左, 出得9千6,去咸記平均都唔驶百六,都一個月点都去唔到十次,又剩八千,等去泰國使都未必屌到閪,
條能泵得少, 细左兼弯,都係死心,算

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-8 18:03 發表 查看引用來源
好似A V男星咁走去天國40085901

依輪圍封少左,40085899出得9千6,去咸記平均都唔驶百六,都一個月点都去唔到十次,又剩八千,等去泰國使都未必屌到閪,
條能泵得少,40085902细左兼弯,都係死心,算 ...
個伯伯扑住死,可算係一種福氣.

錢銀上嘅嘢,使得開心,應該使,量力而為啦.

泰國係男人天堂,此言非差.你講得出嘅,一定有,你講唔出嘅,一樣有.

又偷圖/問人借圖扮搵到錢,你老母今日接客賺到錢又比幾多你拎去咸記玩

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2022-6-9 02:00 發表 查看引用來源
又偷圖/問人借圖扮搵到錢,你老母今日接客賺到錢又比幾多你拎去咸記玩
你老母做鸡容易,偷圖?

個阿伯穿住假鳩喎 !

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-6-9 14:51 發表 查看引用來源
個阿伯穿住假鳩喎 !
乜戴假鸠都可以馬上風,太好了,咁我咪可以,唔使南区跳海

前往最後回覆