[轉貼] 嘗試接「睇住老婆去偷情」第二夜後續

收藏  |  訂閱
12  91.0k

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-6-11 15:43 發表 查看引用來源
第二夜 04
我望一望錶,係下晝三點兩個幾字。
我而家企咗喺阿John喺兩日之前就已經book咗嘅房門前面。
我深呼吸咗一口氣,然後禁鐘。
雖然度門有啲厚度,不過我依然可以依稀聽得出喺門後面有一陣急速嘅腳步向我呢邊走過嚟, ...
🤨😒又😌消失!

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-6-17 19:16 發表 查看引用來源
第二夜 05

『叮噹、叮噹』啱啱喱好,門鐘再次響起。衰婆丫,洗唔洗咁心急呀。

我從門隙度見到John急急腳咁走去門口,一秒後,門終於打開啦,而門嘅另一邊,當然就係我老婆啦。

『仲咩咁耐先開門?我幾驚去錯房呀。』
『哦 ...
好👏🏻👏🏻好唔錯嘅開始😋支持師兄👍🏻文章張張有😌JJ暴暴漲🤣🤭加油😂😂加油!

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-6-22 18:56 發表 查看引用來源
第二夜 06

『啪⋯』John 隻左手好純熟咁唔洗一秒就解開我老婆件bra個扣。
順帶講講,雖然我老婆呢對波唔大,吸手湯碗型, 除晒衫望加埋佢一副清純又楚楚可憐嘅樣, 配合埋條24~5寸腰同豐滿又彈手嘅patpat, 望落都好摟屌 ...
好👏🏻👏🏻好正咁喎!😋☕🥳👍🏻👍🏻支持師兄

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-6-22 22:37 發表 查看引用來源
希望keep到一星期一集啦
👍🏻寫得可以啦!😏主要😅有味😅先吸引😂😂👏🏻👏🏻👍🏻

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-6-24 16:44 發表 查看引用來源
開始腦閉塞,除左SM同屎眼外,因呢d個人覺得大重口味,同埋唔啱Alice呢個啱啱出嚟玩仲係心大心細,想要激情個人設。不如大家幫幫手提議下阿John仲有咩嘢調教Alice丫 ...
…………😌😂🤭

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-7-5 17:04 發表 查看引用來源
唔好意思,遲咗少少,今集有啲少,希望唔好介意。

第二夜 07

話說阿John好輕易咁成就解鎖我老婆,令佢親口講咗第一個粗口字,而我亦係一輪熟悉的呻吟聲的刺激下,幻想緊我老婆俾我用細佬屌緊佢。依家好矛盾,想睇住我外表清純 ...
唔緊要…👏🏻👏🏻☕😏有野睇就好😁👍🏻👍🏻謝師兄👏🏻👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-8-5 02:39 發表 查看引用來源
唔好意思各位,我之前冇乜靈感仲有啲唔舒服,遲咗更新。希望呢集大家俾啲意見。

第二夜 08

老婆把口離開阿John條撚,
個嘴仲掛住一絲絲嘅液體, 申脷lam一Lam 之後講

「John, 舒唔舒服?想唔想要多啲?」
右手一直溫柔咁 ...
正喎!👏🏻👏🏻👏🏻☕師兄辛苦哂!😁👍🏻

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-8-6 15:38 發表 查看引用來源
連出兩集,可能又要儲下氣先喇
非常👍🏻正👏🏻👏🏻+分😬👏🏻☕師兄辛苦晒!😌😁😉

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-8-7 15:04 發表 查看引用來源
第二夜 10

雖然阿John講嘢怪怪哋,但呢個時候我唔理我咁多。我係櫃入面望住阿John不停咁後入老婆,每撞一下,老婆對波就搖一下,再配合老婆「啊~~~唔~~~John~~」「啊~~好舒服呀」「唔~~再頂入啲丫」呢啲又含蓄得嚟又好姣嘅叫聲,我都 ...
👏🏻👏🏻👏🏻☕😯好😯正👍🏻啊!🤤

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-9-10 14:59 發表 查看引用來源
唔好意思,遲咗,其實開始冇靈感了。今集開始劇情會大暴走,劇情難免會有唔合理嘅地方,如果大家對故事有咩建議,歡迎pm我。
好👌🏻🤭☕👏🏻👏🏻👏🏻…十足AV片…無限想象空間😅😂😂👍🏻😁

前往最後回覆