上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 07:57 發表 查看引用來源

是咁的, 人地條仔係幾有米o架, 加上重點係年紀細精力超旺盛, 狗公哥哥冇講錯佢地係所謂long d,
但隨時隨地週末可以出現o係我地屋企囉
好似係星期五夜機第二朝到, 星期日晚走或者第二日冇堂上o既話星期一朝早先走 ...
好好笑呀大王!咁都計埋數。C姐你仲型,會照住自己人。

原來係鬼妹仔教你Australian kiss🤭 ⋯

攪錯呀!臨尾都搵到機會表揚、讚下大王嘅魅力😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 09:57 AM 發表 查看引用來源

是咁的, 人地條仔係幾有米o架, 加上重點係年紀細精力超旺盛, 狗公哥哥冇講錯佢地係所謂long d,
但隨時隨地週末可以出現o係我地屋企囉
好似係星期五夜機第二朝到, 星期日晚走或者第二日冇堂上o既話星期一朝早先走 ...
原來有條仔做人肉速遞,呢類「即興友」話飛就飛,咩準備都冇又真係唔奇嘅!

嗰種「一衝動就行動」嘅浪漫,令人羨慕。雖然或者我哋曾經都做過類似嘅嘢。

大王暗中計埋人哋每q要幾錢,我覺得係好典型嘅港式男人嘅心態。即係精打細算囉,英文對呢類人有個貶義嘅化名,叫bean counters。但小弟會叫呢啲人做「精算師」:計算每次射精成本嘅專業人士。你試吓講俾大王聽,佢實會笑(唔好話我講喎)。

除咗French kiss同Aussie kiss,仲有一種更重口味:Kiwi kiss。但我好肯定難唔到你囉。小弟都享受嘅,如果錫人嘅話,但俾人錫嘅話就唔啦!我會怕醜到反面!

大王英文仲可以講到鬼佬咁,嘩,咁唔錯喎!有啲人返得香港耐咗就退步。小弟可能偏見,覺得澳式口音幾好聽(尤其後生女仔嘅口音),亦勁易聽。 不過,之前有個由美國過嚟玩嘅親戚(十零歲嘅ABC),佢就極度唔同意。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-19 08:47 發表 查看引用來源

攪錯呀!臨尾都搵到機會表揚、讚下大王嘅魅力😂 ...
係愛呀!

大王呢個人最佳o既形容... 就係蜜糖同屎o既結合
好o既時候超好, 衰起上o黎真係想斬死佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 10:10 AM 發表 查看引用來源

套o既o野上面答o左

除o左條蕉之外仲有o架, 就係內衣褲, 呢個commom sense 啫
唔會著上身, 但偶爾會順便手洗埋, 尤其是搬入o黎開頭果排, 佢地好似唔係好care 呢樣o野不過俾我成功調教o左 ...
你幫兩位客人洗底褲?咁抵得諗?

個人覺得:

女人幫女性友人洗底 - OK
男人幫男性友人洗底 - OK
女人幫男性友人洗底 - not OK
男人幫女性友人洗底 - not OK
掟入洗衣機撈亂洗     - not OK (除非好熟,否則唔衛生)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 02:25 PM 發表 查看引用來源

...蜜糖同屎o既結合 ...
係咪會突然覺得「精液西米撈」超淡口味?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 12:01 發表 查看引用來源

大王英文仲可以講到鬼佬咁,嘩,咁唔錯喎!有啲人返得香港耐咗就退步。小弟可能偏見,覺得澳式口音幾好聽(尤其後生女仔嘅口音),亦勁易聽。 不過,之前有個由美國過嚟玩嘅親戚(十零歲嘅ABC),佢就極度唔同意。
咁人地真係叻仔o黎o既, 讀書成績唔駛講, 幾年間識幾個大陸朋友連北方果種國語口音都俾佢學埋
咪埋眼聽佢煲冬瓜真係唔會覺得佢係香港人囉

英文我最中意係英式口音, 超sexy 澳式都唔錯聽落好似有d 類似, 美式一般感覺比較俗, 其他無咩認識就費事扮專家啦  

查實大王果陣係澳洲同英國之間做選擇, 最後揀o左澳洲因為時差問題
不過諗返起好得意, 就係因為當時一念之差, 今日o既一切都會唔同晒, 甚至如果揀o左英國留學可能我同佢未必會認識,
因為朋友圈唔同晒, 亦唔會有鬼妹仔o既出現, 唔同佢一齊住果幾年我自己o既居所可能又多o左d 變數,
跟住又可能再影響我同原先自己朋友班底o既一d 互動, 工作, 生活習慣等等, 總之我就唔會係今日o既呢個我

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 12:26 發表 查看引用來源

你幫兩位客人洗底褲?咁抵得諗?

個人覺得:

女人幫女性友人洗底 - OK
男人幫男性友人洗底 - OK
女人幫男性友人洗底 - not OK
男人幫女性友人洗底 - not OK
掟入洗衣機撈亂洗     - not OK (除非好熟,否則唔衛生) ...
頂你又諗o左去邊
我幫鬼妹仔咋...

初時佢就係身上除得o既o野除晒落o黎, 除o左一d 明顯唔擺得落洗衣機物料o既衣物之外就全部擲入去
我話我唔介意你d 咩 (雖然當時係未發生 但後來發生o左就證明我真係唔介意啦!) 而係咁樣對你自己唔好囉
男人冇所謂但女人果度感染手尾可以好長, 一開始相信佢都係未習慣, 除晒衫沖涼沖完就走條底底仲o係浴室就走o左
跟住到我沖涼果陣咪順便幫佢洗埋囉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 12:01 發表 查看引用來源

小弟可能偏見,覺得澳式口音幾好聽(尤其後生女仔嘅口音),亦勁易聽。 不過,之前有個由美國過嚟玩嘅親戚(十零歲嘅ABC),佢就極度唔同意。
我好同意你嘅親戚喎

我鍾意英式=》 美式 =》 澳式

英式我諗起uncle siu😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 13:10 發表 查看引用來源

咁人地真係叻仔o黎o既, 讀書成績唔駛講, 幾年間識幾個大陸朋友連北方果種國語口音都俾佢學埋
咪埋眼聽佢煲冬瓜真係唔會覺得佢係香港人囉

英文我最中意係英式口音, 超sexy 澳式都唔錯聽落好似有d 類似, 美 ...
大王點係蛇蛇心目中都係超班。大王係蛇蛇心目中成功男士嘅先驅

我覺得係鍾唔鍾意,係一種感覺。就等如有人鍾意法文、有人鍾意德文、西班牙文一樣。

澳式我真係好麻麻,但我不能不承認有d澳洲仔真係好🔥🔥🔥英國仔真心好麻麻🫣

所以話「緣份」係幾咁重要呢?!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 12:25 發表 查看引用來源

係愛呀!

大王呢個人最佳o既形容... 就係蜜糖同屎o既結合
好o既時候超好, 衰起上o黎真係想斬死佢
係愛呀⋯超愛個隻
佢做乜你都雙眼發光

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆