上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-26 08:39 發表 查看引用來源

係o係摸酒杯底 + 吹水 + 鬼殺咁嘈 + 打交 + 互揸抽水呢d 情節之後, 揸到咁上下衫 (tshirt) 都拉高埋直接玩人乳頭,
玩到咁上下玩埋下面, 刺激到就會出水o架啦 之後唔知點樣半醉半醒就開始o左.. 係佢奶我先o架!  ...
原來係咁
我都覺大王諗你哋兩個癡孖筋,玩到咁

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-26 11:30 發表 查看引用來源

原來係咁
我都覺大王諗你哋兩個癡孖筋,玩到咁
係o既
當係幫吓好朋友囉 人地分隔兩地都真係好痛苦, 雖然話間唔中有surprise, 但始終都好耐先有一次
同我地個個禮拜四五次肯定有分別, 條友成日o係房 diy 嘈嘈閉周不時都聽到呻吟聲

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-25 12:00 發表 查看引用來源

點解要特別揀出嚟手洗 ?咁你自己嗰啲底底都係手洗?
沒錯都是手洗
一個原因是跟其他更髒的衣物混在一起 更不容易洗乾淨 細菌附在內褲容易得陰道炎
二是跟其他衣物一起洗通常會放好幾天 份量差不多才開洗衣機 那幾天在衣物籃內細菌更加會大量繁殖
三也許只適用於女生較多 就是貼衣衣物的用料 手洗時力量更好控制 全部放洗衣機嘛 不停滾動一個多小時 誰知道出來時會變成怎樣
男生身體構造的確讓這方面的風險降低 但好歹也是敏感部位 同樣的皮膚炎 發生在那個部位的痛楚可會是其他地方的好幾倍啊
甚至再退一步說... 他的器官也經常會進入我的下體和口腔...

引用:
原帖由 katieW 於 2022-7-27 06:47 發表 查看引用來源

沒錯都是手洗
一個原因是跟其他更髒的衣物混在一起 更不容易洗乾淨 細菌附在內褲容易得陰道炎
二是跟其他衣物一起洗通常會放好幾天 份量差不多才開洗衣機 那幾天在衣物籃內細菌更加會大量繁殖
三也許只適用於女 ...
為自己 及 自己最愛的人設想非常周到,做你的男人真是幸福。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-26 14:07 發表 查看引用來源

係o既
當係幫吓好朋友囉 人地分隔兩地都真係好痛苦, 雖然話間唔中有surprise, 但始終都好耐先有一次
同我地個個禮拜四五次肯定有分別, 條友成日o係房 diy 嘈嘈閉周不時都聽到呻吟聲 ...
有你呢個朋友真係唔話得呀😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-28 13:54 發表 查看引用來源

有你呢個朋友真係唔話得呀😂
哈哈哈表面上係
但有時都幾sad, 有種矛盾o既罪惡感囉! 好長一段時間其實真係唔好意思o係屋企搞o野,
俾人聽到d 呻吟聲會怕人地覺得我地晒命或者專登刺激人, 要去大王屋企過夜嘛, 又好似丟低佢一個人食自己咁
但要我呢d 淫婦完全唔搞o野, 不如殺o左我算啦
所以有時候當我知道佢男朋友要o黎香港, 我比佢仲要更加開心囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 11:02 AM 發表 查看引用來源

唔... 緣份吧, 其實我都唔知正確係點叫
不如咁講, 我相信一個人o既經歷係一個塑造o既過程, 等如工作一樣, 我每做過o既每一份工都總會學到某d 野, 咩野都好,
呢d 零零碎碎o既經驗同知識加埋就會引導我去到後面 ...
你講得又幾好。

我係太理性嘅人,所以「緣份」對我嚟講,不過係將一啲偶然發生咗嘅嘢浪漫化。

雖然,有時呢啲「偶然發生咗嘅嘢」本身就好奇妙。我都知道嘅。

以前成日都會諗「如果」:如果早啲決定做某樣嘢;如果冇遇到邊個邊個;如果曾經成熟啲;如果冇做過某件錯事,等等。

越諗得多,人越唔開心。

唯有安慰自己:喂,可能更差呢?點解唔欣賞發生咗嘅嘢?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-29 15:38 發表 查看引用來源

以前成日都會諗「如果」:如果早啲決定做某樣嘢; ...
呢個係唔會work 囉, 即係如果好似之前咁講, d 野永遠都係 one thing lead to another, 一時醒唔起但記得係電視電影定唔知邊度睇過o架,
有條友時光倒流返去以前改變某一樣o野然後再返番o黎, 結果因為果一個小小改變令佢再返o黎o既時候成個世界完全唔同晒
所以我唔覺得諗早知之前點點點係有咩用, 就算當日真係做o左而家想當日做o既決定, 今日都可能唔係今日o既呢個今日

我都可以好理性o架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-29 08:42 發表 查看引用來源

哈哈哈表面上係
但有時都幾sad, 有種矛盾o既罪惡感囉! 好長一段時間其實真係唔好意思o係屋企搞o野,
俾人聽到d 呻吟聲會怕人地覺得我地晒命或者專登刺激人, 要去大王屋企過夜嘛, 又好似丟低佢一個人食自己咁
...
Hahahaha…..我feel到你好錫佢,所以完全顧及佢感受。比著其他人,我諗你睬佢都傻😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 10:00 發表 查看引用來源

呢個係唔會work 囉, 即係如果好似之前咁講, d 野永遠都係 one thing lead to another, 一時醒唔起但記得係電視電影定唔知邊度睇過o架,
有條友時光倒流返去以前改變某一樣o野然後再返番o黎, 結果因為果一個小小改變 ...
可惜沒有如果嘛
蛇蛇C姐又感性又理智,難怪大王王對你死心塌地👏🏻👏🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆