上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.9k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-3 10:45 發表 查看引用來源

三人行,最後好多時都變成二人
高手呀 我滔滔不絕唔知自己想up 乜, 俾你一句話總結o左, 叻女
冇錯呢樣o野就係我最大o既擔憂囉! 三人行變o左二人行, 而我唔係其中之一

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-8-3 11:49 發表 查看引用來源

命運在妳手, 原來實際係在妳口, 又長智識了.  
老豆教o架, 把口學精d, 人生可以行少好多冤枉路!

不過佢原本意思係叫我斯文d 似返個女仔先多人鍚, 語氣用詞禮貌d 更容易受人尊重
後來俾我曲解成用口幫人含得舒服, 自己中意o既男人會更愛自己

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-3 13:07 發表 查看引用來源

高手呀 我滔滔不絕唔知自己想up 乜, 俾你一句話總結o左, 叻女
冇錯呢樣o野就係我最大o既擔憂囉! 三人行變o左二人行, 而我唔係其中之一
愈驚愈諗、愈諗愈驚⋯所以唔好三人行呀

星期五已經好開心、仲要比蛇蛇C師讚「叻女」,雖然今日落雨天,但我嘅心情卻係艷陽天🌞🌞🌞

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-3 13:20 發表 查看引用來源

老豆教o架, 把口學精d, 人生可以行少好多冤枉路!

不過佢原本意思係叫我斯文d 似返個女仔先多人鍚, 語氣用詞禮貌d 更容易受人尊重
後來俾我曲解成用口幫人含得舒服, 自己中意o既男人會更愛自己 ...
口技了得嘅🐍🐍🐍

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-5 12:00 PM 發表 查看引用來源

愈驚愈諗、愈諗愈驚⋯所以唔好三人行呀
三人行只可以用嚟FF。尤其MFF。最後都唔會有咩好收場。

除非兩條女係bi,咁就有可能work。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-30 12:00 PM 發表 查看引用來源

呢個係唔會work 囉, 即係如果好似之前咁講, d 野永遠都係 one thing lead to another, 一時醒唔起但記得係電視電影定唔知邊度睇過o架,
有條友時光倒流返去以前改變某一樣o野然後再返番o黎, 結果因為果一個小小改變 ...
你好似講緊「蝴蝶效應」。原本諗住返去執少少嘢,最後搞到世界大亂。🤯

其實,我呢啲阿伯級嘅狗公當然明白世事係冇得如果嘅。不過,有時想逃避吓現實,發吓白日夢咋嘛。🦴🐶

If only we lived in a perfect world. 😮‍💨

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-1 12:32 PM 發表 查看引用來源
...
係啦!欣賞發生咗嘅嘢,好好享受每一天。
多謝你提醒我,C姐。有個人又係成日咁同我講。

Appreciate life as it happens. Moments will soon pass and you will wish you'd treasured them more.

我明白嘅。我會做好啲。💪

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-8-8 10:12 發表 查看引用來源

三人行只可以用嚟FF。尤其MFF。最後都唔會有咩好收場。

除非兩條女係bi,咁就有可能work。
C兄好大感觸喎!你個陣嘅下場好慘烈🥶

Bi都唔一定!bi嘅可能飛走條仔

純3人行角度,2條女係les加條仔或條仔係gay加2條女,呢個關係會最好

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-8 12:28 發表 查看引用來源

C兄好大感觸喎!你個陣嘅下場好慘烈🥶

Bi都唔一定!bi嘅可能飛走條仔

純3人行角度,2條女係les加條仔或條仔係gay加2條女,呢個關係會最好
一個gay 加兩條女可以點玩呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-8 13:49 發表 查看引用來源

一個gay 加兩條女可以點玩呢?
我講緊係純潔嘅友誼😌

如果係18禁個隻,gay加兩條女點玩到,bi就話啫

題外話,bi算唔算牆頭草?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆