上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

回覆 700# 蛇貴妃 的帖子

不過諗起蛇蛇C姐要打,我雙腳震晒呀

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-16 10:52 發表 查看引用來源
不過諗起蛇蛇C姐要打,我雙腳震晒呀
你細個一定好乖好少要捱打呢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-16 13:30 發表 查看引用來源

你細個一定好乖好少要捱打呢
印象中同記憶中都無😅

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-16 16:38 發表 查看引用來源

印象中同記憶中都無😅
點可能o架, 世上真係有咁乖o既孩子?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-18 14:10 發表 查看引用來源

點可能o架, 世上真係有咁乖o既孩子?
如果你問我讀書前嘅,我無印象😂太耐喇
由幼稚園嘅記憶開始,真係無打過喎⋯d人話細個成日落街玩,我係無試過,因為放學後要去補習😅

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-18 17:54 發表 查看引用來源

如果你問我讀書前嘅,我無印象😂太耐喇
由幼稚園嘅記憶開始,真係無打過喎⋯d人話細個成日落街玩,我係無試過,因為放學後要去補習😅
哎呀講補習...
其中一次俾老豆暴打就係因為我冇去補習 唔係走堂一次兩次果種而係佢要我報比如話4 科我只報o左3 科咁樣
之後每星期原本應該要上堂果日就去o左拍拖 記憶中起碼有廿籐好似仲唔止

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-19 08:37 發表 查看引用來源

哎呀講補習...
其中一次俾老豆暴打就係因為我冇去補習 唔係走堂一次兩次果種而係佢要我報比如話4 科我只報o左3 科咁樣
之後每星期原本應該要上堂果日就去o左拍拖 記憶中起碼有廿籐好似仲唔止 ...
原來蛇蛇細細個已經訓練打藤條🥶🥶🥶
果然夠晒反叛
蛇蛇讀中學個陣係咪條校裙要短?有無染髮?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-23 10:04 發表 查看引用來源

原來蛇蛇細細個已經訓練打藤條🥶🥶🥶
果然夠晒反叛
蛇蛇讀中學個陣係咪條校裙要短?有無染髮?
頭就無染, 短裙就間中啦, 放學有節目果日
有時會為o左費時成日擔驚受怕或者阻礙到放學之後o既計劃, 會專登出現o係d 訓導組老師面前
扮偶遇果種呢, 即係咁o岩o係人地面前經過故意俾佢捉到, 上堂之前/ 小息完結等等呢d 時候去籐條打手板
被罰o左之後果日咪免疫囉 再遇到佢或者其他老師可以同佢講我已經俾邊個邊個罰o左
咁就唔會放學趕住走去下一場果陣先俾人留難
要碰運氣o架, 聽聞佢地打男女同學會唔同力度唯獨是一個體育科o既阿sir 除外, 果個就真係超嚴, 痛到仆街
但有時候撞o岩係佢堂值果日都冇辦法, 深呼吸一口氣硬住頭皮走上去囉
更更更仆街o既係有時第一次"偶遇" 人地未必見到, 要兜個圈又走番過去但又背住人心諗頂你快d 望我快d 叫住我啦咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-23 15:17 發表 查看引用來源

要碰運氣o架, 聽聞佢地打男女同學會唔同力度唯獨是一個體育科o既阿sir 除外, 果個就真係超嚴, 痛到仆街
讀中學仲體罰😨
我又聯想到點解蛇蛇C姐佢孕育成一位喜愛被打的女人

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-30 10:56 發表 查看引用來源

讀中學仲體罰😨
我又聯想到點解蛇蛇C姐佢孕育成一位喜愛被打的女人
算唔算嚴格好難講...
因為其實呢, 好多呢d 野如果揸正o黎做都要記缺點o既, 比如校服唔合規格, 比如抄功課/冇交功課
記憶中好似係5個缺點變 1個小過, 3個小過1 個大過, 3個定5個大過唔知停課定退學咁上下
中間小過果個位仲唔知見家長出警告信定唔知咩o野...
聽落好似好遙遠但一個禮拜一次其實好快可以出局
好多阿sir 搣匙圍內都傾向濫用私刑, 一來當俾個機會二來對佢地o黎講都煩啦
記個缺點要走去校務處攞紙, 填好, 簽名, 再交返番去, 搵o黎搞
學校有個已經淪為雜物房o既會議室, 相傳係好耐好耐之前人比較少果陣用, 後來空間唔夠d 人坐唔晒, 冇用好耐lu
就用o黎俾學生受罰, o係入面打籐條
班房唔會有呢d 刑具但教師桌櫃桶總有文具, 例如長間尺

仲有件事.. 就係我當年暗戀過一個男同學 大概係初中果時, 雖然最後係無疾而終咩都冇發生過
條友叻仔o黎o架, 成績算係非常唔錯, 但超百厭成日搞事, 即係老師們又愛又恨完全吹佢唔脤果種
佢就係有少少有恃無恐囉, 成績又好又校隊成員 (比賽嬴o左會記優點/ 小功), 就算曳d 學校亦唔敢對佢點樣
而且又好"勇敢", 上堂俾人叫出o黎打手板果個驕傲o既神情果陣對我o黎講man 到爆! 膠間尺打到斷都唔縮eh都唔eh 一聲
細個唔識o野嘛, 咪有樣學樣 有學佢認真讀書, 亦有學佢蝦蝦霸霸
同佢一齊俾阿sir叫出o黎打手板開心到我呢... 靠咁樣o黎同人埋堆, 真係七到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆