上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:25 發表 查看引用來源
我以前曾經都一段時間都會咁工作,結果比當時男朋友即係而家老公鬧到死,佢話人哋唔會多謝我只會越堆越多嘢比我做
上下屬咁幫手同同事間幫手係唔同㗎
咁你另一半講得岩喎!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:42 發表 查看引用來源

叔叔係黑實男人,咁阿寶係咪「白淨人妻」?我唔係八卦,只係想證實前post提過嘅「黑白男女」理論。
佢話我哋係黑白配囉😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:39 發表 查看引用來源
一陣佢又話溝佢d特飲比人當找數
咩特飲咁勁?
依家人哋玩晒火㗎⋯用飲管慢慢飲

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:50 發表 查看引用來源

有Mirror真係好。平衡下個生態。
平衡唔到我喎😂
人哋12位你整10位做乜先?😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:53 發表 查看引用來源

FF下食豬仔包都被人笑到面黃。真係冇陰功。
我哋無笑你㗎
鼓勵緊你
你有冇聽過「少少苦楚等於激勵」先

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:37 發表 查看引用來源

同人唔同命,性格決定命運。
我覺得佢係唔想我搵錢搵得咁辛苦,雖然我唔怕蝕底,但係另一方面其實我都賺埋人哋嗰份丫😆,不過係做得多同夜啲囉,所以佢話我蠢

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 11:14 發表 查看引用來源
我覺得佢係唔想我搵錢搵得咁辛苦,雖然我唔怕蝕底,但係另一方面其實我都賺埋人哋嗰份丫😆,不過係做得多同夜啲囉,所以佢話我蠢
間唔中咁幫手可以
但如果日日都咁就要考慮下
Work life balance係好重要㗎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:56 發表 查看引用來源

你真係好強⋯好難忍受囉⋯痛喎⋯真係叫晒出黎㗎,係忍唔到唔叫喎⋯身體好自然會避開咁⋯避唔開真係會開口叫「好痛呀!停呀停呀!唔好再黎喇」

打完腳板底第2日仲著高踭行⋯真係攞你命3000⋯真心佩服C姐

想問句蛇師姐係 ...
工作... 過得去咁啦, 叫做養得起自己 唔駛吓吓食皇上o既朝延俸祿
忍痛呢樣o野都係練返o黎, 同食辣o野一樣, 初時少少辣都依哇鬼叫, 繼續堅持就可以愈食愈辣
俾媾女王調教出o黎o既, 佢唔會綁我, 一路都係要我趴低自己忍住唔郁,
個理論基礎係做得女奴就必須要自己甘願服從

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 11:45 發表 查看引用來源

工作... 過得去咁啦, 叫做養得起自己 唔駛吓吓食皇上o既朝延俸祿
忍痛呢樣o野都係練返o黎, 同食辣o野一樣, 初時少少辣都依哇鬼叫, 繼續堅持就可以愈食愈辣
俾媾女王調教出o黎o既, 佢唔會綁我, 一路都係要我 ...
蛇師姐真係謙呀⋯

痛真係好難忍⋯仲要練返黎

女奴真係唔易做

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:45 發表 查看引用來源

哦,咁都得。 唔係大時大節就唔使交人。
佢係架😅😅😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆