上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.6k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 10:35 AM 發表 查看引用來源

你估下😜
估中有冇獎先?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 08:47 發表 查看引用來源

蛇C師形容得好貼切 👏🏻👏🏻👏🏻
係咪正面好睇個人性格取捨

又或者總有人會令你難以忘懷?無論你身邊有個她/他,個個人都佔咗你少部份

究竟對方嘅離去令你無咗個習慣、陪伴、佔有慾定真係鍾意咗佢?

沉船應該係不自覺 ...
我係覺得呢, 再好再壞o既任何一段感情, 以至於同任何一個好人壞人有過o既互動, 其中都一定會有d o野得著囉
果個人的確好似你所講咁, 佔有o左我o既少部份, 中意一個人, 好大程度上其實就係中意佢o既陪伴,
有得同佢互動o既呢個習慣..
佢算係我當時朋友圈中o既其中一人, 會一齊出現o係班friend o既飯局k 局,
中間去到某d 無聊冇話題o既時候各自各玩手機etc, 我地會互send 短訊約炮, 約好陣間散會之後扮各行各路跟住點樣meet 返,
或者一班人入面淨係我地兩個之間一d 有味道o既眼神交流等等, 雖然明知我地只係性伴,
但呢d 互動果陣真係覺得好sweet 好開心
又雖然話過我地只係搞o野同sm 既對手, 但有時不知不覺會當o左佢o係男朋友咁囉
想知道唔見面果陣佢搞乜, 發生o係自己身上o既事會想俾佢知道
關係係由幾時開始改變唔清楚, 但個改變係鐵一般o既事實

同佢開始果陣只不過係貪刺激貪好玩, 性愛o既o野都係各取所需啫
忽然某一日開始, 係不知不覺咁樣由扮演主奴對佢o既服侍變成由心而發真係關心以佢享受為先o既服務
就係想佢開心, 想俾佢最舒服, 想自己成為令佢最爽最難忘o既果個女人

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 12:20 發表 查看引用來源

估中有冇獎先?
有㗎🤫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 12:21 發表 查看引用來源

我係覺得呢, 再好再壞o既任何一段感情, 以至於同任何一個好人壞人有過o既互動, 其中都一定會有d o野得著囉
果個人的確好似你所講咁, 佔有o左我o既少部份, 中意一個人, 好大程度上其實就係中意佢o既陪伴,
有得同佢 ...
如果成件事發生後少少,個結局可能會唔同
當然世上係無如果

我相信你會係佢難忘嘅女人
成班朋友出後聚個陣,有無見過佢?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 14:24 發表 查看引用來源

如果成件事發生後少少,個結局可能會唔同
當然世上係無如果

我相信你會係佢難忘嘅女人
成班朋友出後聚個陣,有無見過佢?
呢個後少少真係要好後吓 後十年八年 maybe?
我意思係年齡大o左心態轉變, 如果或者也許正好差唔多到佢都想安定落o黎, 正正經經搵條女拍拖
果陣時我地先開始, 或者就會唔同囉, 不過 as you say, 冇如果...

佢就係有咁講過先攞命! 一時話玩o左咁耐主奴好少見有女真係咁投入, 近乎自虐地投入俾人糟質,
一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦)
呢d 說話聽果個人難免會有種被讚賞o既感覺, 覺得有人欣賞自己, 甚至可能有機會都中意自己
難忘, 或者啦, 不過佢果種"記得我" 相信只係停留o係肉體方面
除o左o係佢面前mak 大對脾等佢插, 同埋拎轉身拮高個pat 俾佢打呢兩個行為之外,
我唔覺得我有咩其他o野佢會欣賞, 甚至感興趣都未必...

之後再冇見面啦, 嚴格d講果班係舊同事, 離職之後各有各忙, 愈來愈少見面都係常態,
耐唔中有人約局要推辭亦都唔係咩難事 `
同事o既o野就係咁, 為o左搵食同利益先聚埋一齊, 一次唔見兩次唔見, 第三次有局人地都未必會叫你

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 15:06 發表 查看引用來源

呢個後少少真係要好後吓 後十年八年 maybe?
我意思係年齡大o左心態轉變, 如果或者也許正好差唔多到佢都想安定落o黎, 正正經經搵條女拍拖
果陣時我地先開始, 或者就會唔同囉, 不過 as you say, 冇如果...

佢 ...
Hahaha…都係嘅
我成段野只focus係一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦) 」
睇到呢段都忍住住再次覺得大王真係集幸運與幸福於一身
蛇師姐你當然係幸福同幸運有大王啦😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 02:21 PM 發表 查看引用來源

有得同佢 ...
睇你講兩條急色友暗中鬼馬,扮唔熟又偷偷摸摸傳情嗰度,我笑咗。

你要唔要去廁所先,樓下停車場等。係咪咁?

當你同一個人未算得好熟,但唔知點解為咗某樣原因而有默契。奸夫淫婦嘅默契。就係嗰種感覺。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 04:18 PM 發表 查看引用來源

有㗎🤫
stella姐沉船數量估算:

小沉6隻 🚢🚢🚢🚢🚢🚢
中沉3艘 🚢🚢🚢
大沉,冇

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 16:33 發表 查看引用來源

stella姐沉船數量估算:

小沉6隻 🚢🚢🚢🚢🚢🚢
中沉3艘 🚢🚢🚢
大沉,冇
見你連🚢都出埋⋯
獎你🍭🍬🍫🍿🍦🧋🍶🍻🥂🍷🥃🍸🍾

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-13 18:18 發表 查看引用來源
似乎寶寶C姐一齊沉緊中😆
我覺得沉船係享受同難受中不斷徘徊
一直都沉緊😆😆😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆