上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 16:08 發表 查看引用來源

睇你講兩條急色友暗中鬼馬,扮唔熟又偷偷摸摸傳情嗰度,我笑咗。

你要唔要去廁所先,樓下停車場等。係咪咁?

當你同一個人未算得好熟,但唔知點解為咗某樣原因而有默契。奸夫淫婦嘅默契。就係嗰種感覺。 ...
又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後, 可以當笑話拎返出o黎講 但剛分開果期真係諗一次喊一次
其實呢條友同大王好似, 或者話大王同佢好似, 就係講d 野你永遠估唔到 不過我受媾絕對唔係當大王係代替品
有次舊同事出o黎聚餐, 條友忽然message 我話佢屋企冇廁紙
on9 既我當時定格o左半分鐘o係度回憶我究竟應承過佢d 乜? 好似只係俾佢sm 果種女奴咋喎,
唔L 係幫你做埋家務煮埋飯果種女僕, 之後回番佢一句咁樣關我L 事?!
佢話果晚要我過去俾佢打, 一定會痛到我爆喊冇o野俾我抹眼淚

又有一次係同一班人唱k, 我地幾條女好high 咁係度啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~~
(唔係叫床, 係 der holle rache 入面果句)
我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,
sweet 到我呢 真係忍唔住下面濕o左一下, 問佢做咩對我咁好,
佢話俾我潤吓喉先, 夜d 上佢張床仲有排要我叫

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 15:13 發表 查看引用來源

Hahaha…都係嘅
我成段野只focus係 「一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦) 」
睇到呢段都忍住住再次覺得大王真係集幸運與幸福於一身
蛇師姐你當然係幸福同幸運有大王啦 ...
大王真係我見過EQ 最高o既人 我有同佢講過我呢d 往事
試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇, 即係佢係有少少大男人果種想自己女人馴服於佢o既思想,
但又冇呢d 小氣o既成份覺得條女俾人玩過晒唔值錢
佢睇到果面係我o既往績, 證明o左床上好多o野我都樂意接受, 佢可以對我為所欲為, 關鍵係我enjoy 佢對我o既為所欲為
我相信自己冇錯o既原因係因為我地的確鬧過交, 甘起上o黎都幾甘o架
我係有俾過說話佢聽... 係一d 曾經佢令我呷醋o既位, 但佢一次都冇用我以前呢d 野隊返我, 一次都冇, 暗示都冇

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-14 20:23 發表 查看引用來源
一直都沉緊😆😆😆😆😆
似乎有故事喎⋯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後 ...
有d人本身係醒,做咩野都可以好專業!

你哋嘅關係應該超出SP喎

我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,」
=》佢呢個舉動真係sweet到爆呀⋯個晚真係要激戰連場😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 08:42 發表 查看引用來源

大王真係我見過EQ 最高o既人 我有同佢講過我呢d 往事
試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇,  ...
大王真係好好喎⋯EQ高嘅人真係唔多㗎
每個人都有過往,佢好坦白咁同你分享,證明佢好在意段關係,唔想有咩收收埋埋咁⋯更加唔想你會係其他途徑知道自己嘅事;我覺得大王嘅諗法係偏向過往嘅經歷成就今日嘅你呢款,而且你又唔係不停ons, 師姐只係同曾經愛過嘅他一齊享受啫⋯你嘅過往改變唔到亦唔需要改,大王會鍾意你就係你咁樣,最緊要大家一齊後你唔好再同其他人咁玩。當然我知有好多男人口不對心啦⋯佢要求人時,都要掉轉頭諗下!

佢做咩令你呷醋先?

大王嘅成功係有佢嘅原因!就好似佢唔會執著你過去點點點⋯連就算鬧交都唔會講返你以前嘅野⋯我感受到尊重同佢都好珍惜愛護你🥰

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-14 04:24 PM 發表 查看引用來源

如果成件事發生後少少,個結局可能會唔同
...
但會唔會...而家個結局已經係最好嘅結局?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:12 發表 查看引用來源

有d人本身係醒,做咩野都可以好專業!

你哋嘅關係應該超出SP喎

「 我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,」
=》佢呢個舉動真係sweet到爆呀⋯個晚真 ...
條友冧女真係有一手o架, 可惜呀條友根本唔想拍拖
所以佢由頭到尾不過當我係一個可以插o既洞 而我因為俾佢sweet到, 到o左中後期要服侍埋佢床事以外o既其他o野,
其實我係好開心好樂意, 真係好似幫自己男朋友做o野咁

規矩話SP 之間唔送禮唔涉及金錢往來, 我地之間都係, 但我會親手整野食帶過去
(cup cake 之類, 一來方便拎出門, 二來佢話佢朝早唔食早餐但我話咁好傷身, 細細件方便佢一啖一個或者帶住返公司食都得嘛)

我地玩o既係主奴, 我會因為佢中意同佢單方面o既興奮刺激, 受唔住都夾硬死忍俾佢打
最癲果次俾佢鞭o左我80 籐...

美其名話我自己投入, 做戲做全套, 但其實暗地裡係有少少想impress 人, 或者話係我想媾佢

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:26 發表 查看引用來源
大王真係好好喎⋯EQ高嘅人真係唔多㗎
每個人都有過往,佢好坦白咁同你分享,證明佢好在意段關係,唔想有咩收收埋埋咁⋯更加唔想你會係其他途徑知道自己嘅事;我覺得大王嘅諗法係偏向過往嘅經歷成就今日嘅你呢款,而且你又唔係 ...
你都講得好中
佢都有同我講, 其實佢亦有玩過類似不過更傾向係 ons 而唔係sp
(我知道之後反而有d 欣慰, 顯得自己冇咁污糟 亦都表現得好開明咁講笑咁佢邊幾條女咁唔好彩呀?
條啫咁正d 精華液咁好味, 淨係享用得一次, 俾著係我一定死捉住你唔放將你私有化啦 )

跟住同佢重申, 我話我愛你我呢世女以後淨係想同你一個人過淨係對你好, 絕對唔係信口雌黃,
我衰過, 做過港女, 令好多人對我死心厭惡, 我搵人虐自己就係因為我都好討厭曾經o既我, 當年o既果個我確實真係抵打,
而之後無論係ons 定係sp 我都試過, 刺激感真係有, 我以為咁就夠, 我以為自己唔再需要愛情,
但事實證明o左我o既想法係超錯, 我一樣仲會愛上人, 一樣渴望俾人愛,
沉船經歷亦好清楚話o左俾我知 ons/ sp 其實並唔係一個我可以得到我想要o既o野o既途徑
我對自己發過誓我唔會再玩, 一次都唔會, 因為風險好大, 我傷唔起, 我仲係比較中意搵一個我"感興趣" o既人,
同佢一齊去經營一段感情, 對呢個人死心塌地, 為佢付出為佢犧牲, 我希望果個人可以係你

咁o既表白掂唔掂先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 09:18 AM 發表 查看引用來源

有d 野而家事過景遷之後 ...
條友手法又真係幾特別。等我袋住先,有機會抄佢。

咁嗰晚做人肉速遞,係咪送埋廁紙上去呀?

其實佢msg你嗰下已經坐定粒六:睇死你㗎啦,衰女包。反而,如果你先好地地再突然甩底,我幾肯定佢會被你大到。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 12:42 發表 查看引用來源

條友手法又真係幾特別。等我袋住先,有機會抄佢。

咁嗰晚做人肉速遞,係咪送埋廁紙上去呀?

其實佢msg你嗰下已經坐定粒六:睇死你㗎啦,衰女包。反而,如果你先好地地再突然甩底,我幾肯定佢會被你大到。 ...
仔細老婆嫩o既你就咪再諗呢d 野啦 !

我都想問你一個問題: 男人係咪普遍都唔識分面紙同廁紙?

好地地再突然甩底o既意思係咪即係欲擒故縱呢? 唔係話唔識, 但又唔知點解當時冇咁做去嘗試俘虜人..
可能太興奮人地一開口約炮就lur 飯應卦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆