上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.6k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 11:45 發表 查看引用來源

但會唔會...而家個結局已經係最好嘅結局?
依家會覺得係
但當時個刻唔會覺得係

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 03:16 PM 發表 查看引用來源

仔細老婆嫩o既你就咪再諗呢d 野啦 !

我都想問你一個問題: 男人係咪普遍都唔識分面紙同廁紙?

好地地再突然甩底o既意思係咪即係欲擒故縱呢? 唔係話唔識, 但又唔知點解當時冇咁做去嘗試俘虜人..
可能太興奮人 ...
諗吓都唔得...

男人最緊要識得分銀紙啫,學小弟阿嫲話齋。

噢!原來條友其實係講緊tissue呀,唔係toilet paper?唔好意思!原來一場誤會,怪錯咗佢添。

係呀,欲擒先縱呢招對大男人好work㗎。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 04:39 PM 發表 查看引用來源

依家會覺得係
但當時個刻唔會覺得係
又係嘅。當時世界末日都無咁慘。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 12:00 發表 查看引用來源

條友冧女真係有一手o架, 可惜呀條友根本唔想拍拖
所以佢由頭到尾不過當我係一個可以插o既洞 而我因為俾佢sweet到, 到o左中後期要服侍埋佢床事以外o既其他o野,
其實我係好開心好樂意, 真係好似幫自己男朋友 ...
鍾意一個人真係可以奮不顧身🥺打80下真係好痛

佢應該係傳聞中嘅媾女王😆

咁你知唔知條友依家點? 仍然咁玩定定咗落黎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 12:29 發表 查看引用來源

你都講得好中
佢都有同我講, 其實佢亦有玩過類似不過更傾向係 ons 而唔係sp
(我知道之後反而有d 欣慰, 顯得自己冇咁污糟 亦都表現得好開明咁講笑咁佢邊幾條女咁唔好彩呀?
條啫咁正d 精華液咁好味,  ...
緣份嘅野⋯將佢留咗比你😉
做乜咁傻豬呀,因為討厭自己而搵人虐⋯不過有得著嘅係可以用係大王身上✌🏻

你嘅表白好掂好掂好掂呀⋯👍🏻👍🏻👍🏻 「我希望果個係你」

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 14:44 發表 查看引用來源

又係嘅。當時世界末日都無咁慘。
做咩咁感性
又令你回想返⋯🥺

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 14:42 發表 查看引用來源

諗吓都唔得...

男人最緊要識得分銀紙啫,學小弟阿嫲話齋。

噢!原來條友其實係講緊tissue呀,唔係toilet paper?唔好意思!原來一場誤會,怪錯咗佢 ...
乜依家唔係女人最緊要識分銀紙咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後 ...
高手嘢喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 08:42 發表 查看引用來源

大王真係我見過EQ 最高o既人 我有同佢講過我呢d 往事
試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇,  ...
我老公都唔會,佢話講完,聽咗,過去就算

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:01 發表 查看引用來源

似乎有故事喎⋯
只係SL啫,最初我冇諗過會發展,只怪我太好奇🤣🤣🤣🤣就直到而家

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆