上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.6k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 03:59 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,可能係叔叔比我隊冧呢😆😆😆😆😆
直頭好事添!我絕對相信係你對冧人先囉。😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 06:59 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得 ...
原來係咁😆
作為下屬,如果遇到咁好嘅上司,真係會仆心仆命咁同佢做野㗎。如果個上司個外型唔錯,真係會鍾意上佢㗎喎
作為女朋友,初初一齊,如果個男友咁對下屬,仲要靚女嘅,真係會呷醋㗎👉🏻👈🏻
不過,蛇師姐,根據我嘅觀察,你肯定係唔係差,甚至係多於7.5/10😉

大王作為管理層,佢呢個方式係好㗎! 事關下面個個做唔掂有乜甩漏,最終又係佢要補鑊。同埋最重要佢對男女一樣嘛⋯木

有能力、叻嘅男人係特別吸引㗎!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 01:58 發表 查看引用來源
同黑鬼一樣嘅叔叔🤣正呀,唔知點解好啱傾,而家都仲好好
黑鬼一樣嘅叔叔係指膚色定下面嘅size🤭
話題多又諗法相似?所以岩傾?
會繼續咁好

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:09 發表 查看引用來源

好奇心殺死貓。亦殺死天真嘅女人。唉。
天真嘅女人! 何出此言?🤔

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 04:00 AM 發表 查看引用來源
大家都好開心呀
佢講明要人妻,係令我最好奇嘅一點
咁個答案其實係...?點解指定要人妻呢?🤔

思想成熟啲?經濟獨立啲?抑或...人妻會有家庭掣肘冇咁易上身。原諒我小人😅,但如果我係女人,好難唔咁懷疑。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 14:48 發表 查看引用來源

鍾意一個人真係可以奮不顧身🥺打80下真係好痛

佢應該係傳聞中嘅媾女王😆

咁你知唔知條友依家點? 仍然咁玩定定咗落黎?
冇晒聯絡lu... 同佢結束果日從佢屋企離開, 返到自己屋企之前已經delete 晒所有同佢有關o既o野

(80下事件大王都知道, 仲笑騎騎咁"讚賞" 話原來你咁捱得, 可以唔駛對你客氣 )
之後我唔知邊度o黎o既勇氣, 或者係想表示自己歸順佢o既決心卦
俾o左個offer 佢話只要佢唔嫌攰, 我好想俾佢打得更重, 因為我想唔單止同佢經歷我經歷過o既o野, 仲想佢成為最特別果個
商議結果係 100鞭, 但打o係屁股o既話皮一定破所以我俾o左腳板佢打, 每邊50 下
痛到滿天星斗暈低咁滯但係效果好好, 冇穿冇爛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:59 AM 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得 ...
阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 07:38 發表 查看引用來源

冇晒聯絡lu... 同佢結束果日從佢屋企離開, 返到自己屋企之前已經delete 晒所有同佢有關o既o野

(80下事件大王都知道, 仲笑騎騎咁"讚賞" 話原來你咁捱得, 可以唔駛對你客氣 )
之後我唔知邊度o黎o既勇氣, 或者係 ...
都係嘅!結束就要決斷d....女人鍾意你愛你時可以好鍾意好愛,當佢唔再鍾意你唔再愛你真係可以好狠㗎

蛇師姐你真係好捱得呀⋯100下仲要腳板底,好很痛囉
點行呀! 你真係乖乖咁被打?唔會縮腳?
我連腳底按摩都受唔到⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:35 AM 發表 查看引用來源

黑鬼一樣嘅叔叔係指膚色定下面嘅size🤭
話題多又諗法相似?所以岩傾?
會繼續咁好
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:36 AM 發表 查看引用來源

天真嘅女人! 何出此言?🤔
小弟失言。😖🤐我諗深一層,天真嘅女人其實最幸福。好奇心強更加係好事。

女人太聰明或者太清醒,有時反而累事。🙂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆