上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 13:34 發表 查看引用來源

頂你又諗o左去邊
我幫鬼妹仔咋...

初時佢就係身上除得o既o野除晒落o黎, 除o左一d 明顯唔擺得落洗衣機物料o既衣物之外就全部擲入去
我話我唔介意你d 咩 (雖然當時係未發生 但後來發生o左就證明我真係唔介意 ...
其實男人的最好也分開洗 我每次都把老公的內褲挑出來手洗 其他衣物放洗衣機

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 16:50 發表 查看引用來源

Sorry,我誤會咗。以為你咁熱情順便幫人條仔洗埋底褲(因為文中你話「佢哋」)。

我知有啲女仔沖涼時會順便洗埋自己條底底。但有啲女仔真係好冇警覺性囉,條底底之後周圍掛。想益人定引人?

係呀,我講過有個flatmate貪方 ...
波鞋呢個有聽過!
條友話佢會拎去d 入銀仔o既自助洗衣房度洗波鞋, 洗完掟乾衣機乾埋佢即刻有得著

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 12:26 發表 查看引用來源

掟入洗衣機撈亂洗     - not OK (除非好熟,否則唔衛生) ...
唔關事o既呢個, 熟唔熟其實都係唔衛生
唔係講其他人介唔介意而係對自己本人嘛

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-19 16:24 發表 查看引用來源
你信命運嗎,阿蛇?信嘅話,你所講所有發生咗嘅嘢都係命運嘅安排。我唔信命運。我信偶然:大王同你一齊咗就係咁啱得咁橋,冇任何解釋。但不減成件事嘅美好。
唔... 緣份吧, 其實我都唔知正確係點叫
不如咁講, 我相信一個人o既經歷係一個塑造o既過程, 等如工作一樣, 我每做過o既每一份工都總會學到某d 野, 咩野都好,
呢d 零零碎碎o既經驗同知識加埋就會引導我去到後面一個真係可以俾我發展事業(唔係單單維持生計) o既一個公司/ 平台/ 環境,
決定我將會係一個咩行業o既人, 或者將會可以爬到有幾高囉
感情都係一樣, 同過每一個人一齊, 過程都會改變我呢個人o既某一d 性格特質或者價值觀,
影響到接下來我會吸引到邊一種人同埋俾咩人吸引到我自己
唔係因為從前天生果種近乎野蠻o既火爆性格, 唔會導致到果一次七到無朋友o既感情破裂, 唔會痛苦到作賤自己,
唔會玩出鋪sm 癒, 唔會沉船, 唔會認清自己真實最想要o既伴侶相處模式同珍惜眼前人,
雖然同大王果邊 英國vs澳洲o既抉擇無關, 最終都係會遇上佢會拍拖, 但無論愛情觀同床事喜好都可能會係格格不入,
可能又係一段玩個幾年之後分手收場o既短暫愛情

引用:
原帖由 katieW 於 2022-7-19 18:46 發表 查看引用來源

妳究竟還跟人家做過些什麼
唔講得唔得 都咸豐年代o既事啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-20 09:16 發表 查看引用來源

唔講得唔得 都咸豐年代o既事啦
可以 但要給我打一百下屁股!

引用:
原帖由 katieW 於 2022-7-21 08:49 發表 查看引用來源

可以 但要給我打一百下屁股!
係大王o既話我或者可以陪你玩吓, 但而家唯有馬上招供囉

揸過波波 (隔住件衫咁玩)
夾硬嘴人
一齊全祼浸過spa (買返o黎o既浴鹽o係屋企浴缸玩)
摸酒杯談性 (包括真實o既經驗同埋自己o既幻想)
用過手, 用過口俾對方
打屁股 (主要係佢打我, 曾幾何時我講過戒煙之後有日返屋企俾佢聞到我手指有煙草味 )

引用:
原帖由 katieW 於 2022-7-19 18:50 發表 查看引用來源

其實男人的最好也分開洗 我每次都把老公的內褲挑出來手洗 其他衣物放洗衣機
點解要特別揀出嚟手洗 ?咁你自己嗰啲底底都係手洗?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-25 08:30 發表 查看引用來源

揸過波波 (隔住件衫咁玩)
夾硬嘴人
一齊全祼浸過spa (買返o黎o既浴鹽o係屋企浴缸玩)
摸酒杯談性 (包括真實o既經驗同埋自己o既幻想)
用過手, 用過口俾對方
打屁股 (主要係佢打我, 曾幾何時我講過戒煙之後有日返屋企俾佢聞到我手指有煙草味 )
想問下第5點係咩情況下發生? 大王知唔知?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-25 15:22 發表 查看引用來源

想問下第5點係咩情況下發生? 大王知唔知?
係o係摸酒杯底 + 吹水 + 鬼殺咁嘈 + 打交 + 互揸抽水呢d 情節之後, 揸到咁上下衫 (tshirt) 都拉高埋直接玩人乳頭,
玩到咁上下玩埋下面, 刺激到就會出水o架啦 之後唔知點樣半醉半醒就開始o左.. 係佢奶我先o架! 跟住禮尚往來奶返佢
後來有同大王講過, 好在條友笑騎騎冇乜點樣upset, 可能只係覺得我地痴孖根

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆