上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.9k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-29 15:38 發表 查看引用來源

我係太理性嘅人,所以「緣份」對我嚟講,不過係將一啲偶然發生咗嘅嘢浪漫化。

雖然,有時呢啲「偶然發生咗嘅嘢」本身就好奇妙。我都知道嘅。

以前成日都會諗「如果」:如果早啲決定做某樣嘢;如果冇遇到邊個邊個;如果曾經成熟啲;如果冇做過某件錯事,等等。

越諗得多,人越唔開心。

唯有安慰自己:喂,可能更差呢?點解唔欣賞發生咗嘅嘢?
C兄咁唔浪漫㗎,仲以為狗公會好識玩浪漫嘢氹女!🫢

都發生咗嘅嘢,改變唔到嘅,就唔好鑽牛角尖喎!倒不如諗下之後可以點、可以點再避免重複犯錯?、又或者可以盡量享受其中囉

又唔駛諗太多諗到自己係個圈圈裡面

係啦!欣賞發生咗嘅嘢,好好享受每一天。😌

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-1 10:24 發表 查看引用來源

可惜沒有如果嘛
蛇蛇C姐又感性又理智,難怪大王王對你死心塌地👏🏻👏🏻👏🏻
大王死心塌地係佢冇得揀啫

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-1 10:32 發表 查看引用來源
都發生咗嘅嘢,改變唔到嘅,就唔好鑽牛角尖喎!倒不如諗下之後可以點、可以點再避免重複犯錯?、又或者可以盡量享受其中囉
冇錯, 命運o既o野就好似強姦 既然擺脫唔到不如主動配合, 出力幫佢啜, 啜都差唔多拮入去再督幾吓就射得
咁樣自己都可以少受d 痛苦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-1 12:03 發表 查看引用來源

大王死心塌地係佢冇得揀啫
嘩!唔信囉

至多係你太高質而又夾到一個點咁🤭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-1 12:08 發表 查看引用來源

冇錯, 命運o既o野就好似強姦 既然擺脫唔到不如主動配合, 出力幫佢啜, 啜都差唔多拮入去再督幾吓就射得
係喎!反正擺脫唔到,盡量享受同快活下😎

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-1 15:52 發表 查看引用來源

嘩!唔信囉

至多係你太高質而又夾到一個點咁🤭
哎呀 冇得揀係因為佢(應該)幾難搵到個咁樂意俾佢SM o既女友/ 老婆,
而且又煙又酒又粗口又唔識浪漫煮飯又唔係咁叻 既唔會禁制佢煲煙隊酒屌人老母同時亦多機會不時出去覓食
(食飯個食咋, 食女都係唔准除非俾埋我一齊食)

要搵到個好似你咁享受被打又好打得又啜爆吞晒嘅女友/老婆真係好難㗎😝
咁你哋一齊煙酒粗口嘅,係志趣相投🤭
煮飯就等大王負責啦,你負責其他嘢
我反而覺得蛇蛇C姐你係有小浪漫嘅人喎

一睇覓食!嚇咗嚇囉!原來食飯!
如果大王預埋你一齊食女,你肯定你接受到?🤔

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-8-2 10:08 發表 查看引用來源
如果大王預埋你一齊食女,你肯定你接受到
Well 其實我都唔知
中肯d 咁講吧, 我唔覺得自己係一個性愛方面保守o既人
o係一個理想世界入面, 某程度上我甚至覺得一夫多妻一妻多夫或者多夫多妻係更好o既安排添
慾望得到發洩, 生活還生活, 耐久唔中搵其他人做愛就等於間中擺低另一半同自己朋友出街食埋飯先返屋企一樣
但係重要o既前提係人唔可以同自己夫妻以外o既其他人因為性行為而產生愛意之後離開自己另一半
不過呢個課題太複雜啦, 幾句說話好難講得清所以講番近d :
就係同大王一齊食女單單呢一個行為, 只要可以百分之一百確保食完之後對我同佢o既關係完全冇任何影響同改變, 我係可以接受
有d 野要衡量得失嘛 條女如果夠索有大波波有靚長腿又白又滑, 我唔介意同佢玩吓
最好敢玩sm, 我唔中意男奴, 男人要有霸氣先性感, 男性俾人sm 個畫面對我o黎講一d 都唔吸引,
但有靚女patpat 俾我打我可能會想試吓做揸籐條果個
又或者同佢比賽鬥忍耐力齊齊俾大王打都得
唯一擔憂係原本三個人玩, 會唔會玩到唔知幾時另外o既兩個人o係我唔知情o既時候自己偷偷約出o黎玩
約之前問過我或者約完之後o係我find out 之前同我講還好, 最怕最怕o既係將我蒙在鼓裡

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-2 14:18 發表 查看引用來源

三個人玩, 會唔會玩到唔知幾時另外o既兩個人o係我唔知情o既時候自己偷偷約出o黎玩
約之前問過我或者約完之後o係我find out 之前同我講還好, 最怕最怕o既係將我蒙在鼓裡
見住自己愛嘅人喺自己面前咁同另一條女咁玩,係咪真係可以做到無嘢呢?

三人行,最後好多時都變成二人。你講呢個情況係會發生,就算大王唔約,咁對方呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-8-1 12:08 發表 查看引用來源

命運在妳手, 原來實際係在妳口, 又長智識了.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆