上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  17.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:02 發表 查看引用來源
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨
男人黑黑實實真係唔會輸😂
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

喂⋯韓國大熱喎⋯BTS佢哋幾個都好白下㗎喎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包😏

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 07:41 發表 查看引用來源

阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀
袋埋袋埋咁多o野, 好快要問你收錢

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:17 發表 查看引用來源

小弟失言。😖🤐我諗深一層,天真嘅女人其實最幸福。好奇心強更加係好事。

女人太聰明或者太清醒,有時反而累事。🙂
女人唔可以太天真㗎喎!唔係好易出事!
好奇心強係好事?C兄你講下有咩好🤔

應該男女都係⋯適當時要「難得糊塗」😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:38 發表 查看引用來源

係喎⋯佢不停又食又拎咁
要問佢收返顧問費呀、小費、娛樂費、服務費等等
收到後、C姐我哋去飲返杯🥂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 10:36 AM 發表 查看引用來源
男人黑黑實實真係唔會輸😂
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包 ...
可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 07:47 發表 查看引用來源

都係嘅!結束就要決斷d....女人鍾意你愛你時可以好鍾意好愛,當佢唔再鍾意你唔再愛你真係可以好狠㗎

蛇師姐你真係好捱得呀⋯100下仲要腳板底,好很痛囉
點行呀! 你真係乖乖咁被打?唔會縮腳?
我連腳底按摩都受唔到⋯ ...
縮一定會縮一下 提醒自己立即要攤番直腳板等候下一籐囉
我同佢講, 只要一日我愛佢佢愛我, 同埋唔見血唔我願意為佢忍受任何o野
本來係中意打屁股o既, 中意果種徹底全裸訓低, 將自己奉獻俾愛人任得佢玩o既畫面
但受咁重o既刑d 疤會好難睇, 腳板底就唔會, 而且第二日尤其是返工著o既高爭鞋行果陣仲會痛
等於全日不停咁回味返昨夜o既活動
大王本身又超中意玩我對腳, 第十年都就快o黎啦, 佢都好似day 1 咁一樣咁玩唔厭, 呢樣o野好難得,
就憑佢呢個舉動晚晚俾佢打我都制

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 08:36 發表 查看引用來源
我超憎韓國男明星果種 look

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 10:38 AM 發表 查看引用來源

冇問題!多年娛樂。請你飲嘢又點話,如果娘娘賞面。

《女奴日記》有冇機會出續集。小弟有啲懷念。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。 ...
黑人係唔係條啫等於半截大脾長度果種? 著孖煙囪唔扯旗果陣可以o係褲腳見到龜頭?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。 ...
你咁講法⋯我又真係見好多印尼,菲律賓姐姐鍾意白男
不過白男依家好多女都鍾意㗎⋯所以白皮豬是有市場的😆

咁岩嘅⋯我都鍾意食西多喎⋯仲要整到一pat煉奶係上面至好味㗎😋⋯

食完西多後,唔知你又會/想食咩呢🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆