上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
261  17.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 17:43 發表 查看引用來源
短暫情緣最令人享受,亦最刻骨銘心。只睇到對方美好嘅一面,互相釋放最原始嘅情慾。開心過後瀟灑講bye bye,不帶走一片雲彩,咁樣你話唔係好浪漫咩?當然你唔能夠排除當中有幾分係虛情假意。但每次扑完嘢佢攬住你話唔捨得你,你 ...
頭位Support😊

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-13 18:04 發表 查看引用來源
最好一齊沉😛,第二
似乎寶寶C姐一齊沉緊中😆
我覺得沉船係享受同難受中不斷徘徊

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-13 22:43 發表 查看引用來源

stella姐叻叻,一句話總結咗咩係沉船。

咁熟,莫非沉過鑊甘?定沉緊?
你估下😜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 08:12 發表 查看引用來源
咁我唯有承認自己唔及你浪漫囉 沉船始終對我o黎講都係一件好可怕o既事 單方面o既沉船本質上同你愛上一個唔愛你o既人冇咩分別 (我好膚淺o架, 愛就係想要擁有! )
就算係一齊沉, 咁即係代表果種愛係由做愛做出o黎, ...
蛇C師形容得好貼切 👏🏻👏🏻👏🏻
係咪正面好睇個人性格取捨

又或者總有人會令你難以忘懷?無論你身邊有個她/他,個個人都佔咗你少部份

究竟對方嘅離去令你無咗個習慣、陪伴、佔有慾定真係鍾意咗佢?

沉船應該係不自覺地鍾意咗對方而你想段關係同之前有所改變

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 12:20 發表 查看引用來源

估中有冇獎先?
有㗎🤫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 12:21 發表 查看引用來源

我係覺得呢, 再好再壞o既任何一段感情, 以至於同任何一個好人壞人有過o既互動, 其中都一定會有d o野得著囉
果個人的確好似你所講咁, 佔有o左我o既少部份, 中意一個人, 好大程度上其實就係中意佢o既陪伴,
有得同佢 ...
如果成件事發生後少少,個結局可能會唔同
當然世上係無如果

我相信你會係佢難忘嘅女人
成班朋友出後聚個陣,有無見過佢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-14 15:06 發表 查看引用來源

呢個後少少真係要好後吓 後十年八年 maybe?
我意思係年齡大o左心態轉變, 如果或者也許正好差唔多到佢都想安定落o黎, 正正經經搵條女拍拖
果陣時我地先開始, 或者就會唔同囉, 不過 as you say, 冇如果...

佢 ...
Hahaha…都係嘅
我成段野只focus係一時又話 "唔咁相信有 "咁樣質素" o既女自己送上門俾佢食" (我講得好謙虛o架啦) 」
睇到呢段都忍住住再次覺得大王真係集幸運與幸福於一身
蛇師姐你當然係幸福同幸運有大王啦😉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-14 16:33 發表 查看引用來源

stella姐沉船數量估算:

小沉6隻 🚢🚢🚢🚢🚢🚢
中沉3艘 🚢🚢🚢
大沉,冇
見你連🚢都出埋⋯
獎你🍭🍬🍫🍿🍦🧋🍶🍻🥂🍷🥃🍸🍾

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-14 20:23 發表 查看引用來源
一直都沉緊😆😆😆😆😆
似乎有故事喎⋯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後 ...
有d人本身係醒,做咩野都可以好專業!

你哋嘅關係應該超出SP喎

我地玩到氣咳, 佢舉起酒杯同另外兩條女歡呼拍手, 但係哄過o黎細細聲同我講叫我咪飲酒啦, 幫我叫o左杯檸蜜,」
=》佢呢個舉動真係sweet到爆呀⋯個晚真係要激戰連場😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆