上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
184  17.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 07:41 發表 查看引用來源

阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀
袋埋袋埋咁多o野, 好快要問你收錢

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 07:47 發表 查看引用來源

都係嘅!結束就要決斷d....女人鍾意你愛你時可以好鍾意好愛,當佢唔再鍾意你唔再愛你真係可以好狠㗎

蛇師姐你真係好捱得呀⋯100下仲要腳板底,好很痛囉
點行呀! 你真係乖乖咁被打?唔會縮腳?
我連腳底按摩都受唔到⋯ ...
縮一定會縮一下 提醒自己立即要攤番直腳板等候下一籐囉
我同佢講, 只要一日我愛佢佢愛我, 同埋唔見血唔我願意為佢忍受任何o野
本來係中意打屁股o既, 中意果種徹底全裸訓低, 將自己奉獻俾愛人任得佢玩o既畫面
但受咁重o既刑d 疤會好難睇, 腳板底就唔會, 而且第二日尤其是返工著o既高爭鞋行果陣仲會痛
等於全日不停咁回味返昨夜o既活動
大王本身又超中意玩我對腳, 第十年都就快o黎啦, 佢都好似day 1 咁一樣咁玩唔厭, 呢樣o野好難得,
就憑佢呢個舉動晚晚俾佢打我都制

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 08:36 發表 查看引用來源
喂⋯韓國大熱喎⋯BTS佢哋幾個都好白下㗎喎!
我超憎韓國男明星果種 look

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。 ...
黑人係唔係條啫等於半截大脾長度果種? 著孖煙囪唔扯旗果陣可以o係褲腳見到龜頭?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:56 發表 查看引用來源

你真係好強⋯好難忍受囉⋯痛喎⋯真係叫晒出黎㗎,係忍唔到唔叫喎⋯身體好自然會避開咁⋯避唔開真係會開口叫「好痛呀!停呀停呀!唔好再黎喇」

打完腳板底第2日仲著高踭行⋯真係攞你命3000⋯真心佩服C姐

想問句蛇師姐係 ...
工作... 過得去咁啦, 叫做養得起自己 唔駛吓吓食皇上o既朝延俸祿
忍痛呢樣o野都係練返o黎, 同食辣o野一樣, 初時少少辣都依哇鬼叫, 繼續堅持就可以愈食愈辣
俾媾女王調教出o黎o既, 佢唔會綁我, 一路都係要我趴低自己忍住唔郁,
個理論基礎係做得女奴就必須要自己甘願服從

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 10:25 發表 查看引用來源
我以前曾經都一段時間都會咁工作,結果比當時男朋友即係而家老公鬧到死,佢話人哋唔會多謝我只會越堆越多嘢比我做
我都係咁諗, 當時亦有類似咁反問過
事實好多地方都係, 原本唔係你duty o既o野, 你好心幫忙一次, 再一次, 跟住果次d 人就老奉覺得應該係你o黎做
皇上意思大概係話, 關鍵係幫還幫, 作為上級o既你果個勢不能輸

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 12:10 發表 查看引用來源
淨係食皇上d精都返哂本啦😌
個仆街呢排開始寸啦 俾佢口爆吞精本來就係俾著數佢
唔知邊度學番o黎o既, 幫佢啜完仲要請佢食飯, 要補補咁話

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:13 發表 查看引用來源

你講緊嘅係被女人stereotype咗嘅黑人。
what...
睇片睇到咋喎又冇講d 咩o野...

利申長到咁其實唔好用

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 12:38 發表 查看引用來源

你又知?😆😆😆真係要用飲管飲㗎。🧉

總之係exotic嘅飲品。
又係果d 乜L 野西米撈?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 12:41 發表 查看引用來源

好好笑呀
咁你點答?
十隻腳趾任你食

講笑啫 出街食飯一向都係我找數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆