上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
187  17.8k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 04:39 PM 發表 查看引用來源

依家會覺得係
但當時個刻唔會覺得係
又係嘅。當時世界末日都無咁慘。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 02:29 PM 發表 查看引用來源
.. 咁o既表白掂唔掂先   ...
掂哂!

如果我係你,絕對會精心策劃,不容有失!Book間餐廳,買定紮花同靚酒,約佢食餐飯。適當時間由侍應捧紮花出嚟。由你半跪親手送畀佢,再講出表白宣言。

你話成件事型到呢。女人主動出擊有咩唔好!就算衰咗,條友都會記住你一世。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 07:25 PM 發表 查看引用來源
只係SL啫,最初我冇諗過會發展,只怪我太好奇🤣🤣🤣🤣就直到而家
好奇心殺死貓。亦殺死天真嘅女人。唉。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-15 07:33 PM 發表 查看引用來源
好奇點解叔叔都好似好偏好搵返個”知己”,之後識落左一段時間先開始
叔叔就唔使食女呀?

不過,最緊要都係,你沉得開唔開心先?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 03:59 AM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,可能係叔叔比我隊冧呢😆😆😆😆😆
直頭好事添!我絕對相信係你對冧人先囉。😁

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-6-16 04:00 AM 發表 查看引用來源
大家都好開心呀
佢講明要人妻,係令我最好奇嘅一點
咁個答案其實係...?點解指定要人妻呢?🤔

思想成熟啲?經濟獨立啲?抑或...人妻會有家庭掣肘冇咁易上身。原諒我小人😅,但如果我係女人,好難唔咁懷疑。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:59 AM 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得 ...
阿蛇分析男人確係獨到。小弟又袋嘢!😀

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:35 AM 發表 查看引用來源

黑鬼一樣嘅叔叔係指膚色定下面嘅size🤭
話題多又諗法相似?所以岩傾?
會繼續咁好
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 09:36 AM 發表 查看引用來源

天真嘅女人! 何出此言?🤔
小弟失言。😖🤐我諗深一層,天真嘅女人其實最幸福。好奇心強更加係好事。

女人太聰明或者太清醒,有時反而累事。🙂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 10:36 AM 發表 查看引用來源
男人黑黑實實真係唔會輸😂
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

喂⋯韓國大熱喎⋯BTS佢哋幾個都好白下㗎喎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包 ...
可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆