上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
41  17.8k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 07:35 發表 查看引用來源

黑鬼一樣嘅叔叔係指膚色定下面嘅size🤭
話題多又諗法相似?所以岩傾?
會繼續咁好
唉吔,兩樣都有啲啦hahahahaha佢想有人關心嘅叔叔

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 07:38 發表 查看引用來源

咁個答案其實係...?點解指定要人妻呢?🤔

思想成熟啲?經濟獨立啲?抑或...人妻會有家庭掣肘冇咁易上身。原諒我小人😅,但如果我係女人,好難唔咁懷疑。 ...
佢話大家都有家庭,大時大節唔洗擔心冇人陪我🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 08:02 發表 查看引用來源
都話男人黑黑實實冇得輸。引版如是。人妻界如是。妹妹仔世界亦如是(至少我呢邊係)。白皮豬聽乞米啦。😮‍💨
咁啱啫,佢自己都鍾意曬黑

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-16 08:36 發表 查看引用來源
男人黑黑實實真係唔會輸😂
呢幾年韓國、香港、甚至國內嘅新一代男星都係白白淨淨㗎喎⋯所以變咗喇⋯白皮豬係好吃香㗎!

喂⋯韓國大熱喎⋯BTS佢哋幾個都好白下㗎喎!

咪住先⋯「妹妹世界」⋯哦⋯原來又諗緊想中出豬仔包 ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣佢一直都諗住豬仔包

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 08:38 發表 查看引用來源

袋埋袋埋咁多o野, 好快要問你收錢
一陣佢又話溝佢d特飲比人當找數

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 09:13 發表 查看引用來源

可惜小弟呢邊似乎比較興"dark guys"(即係黑黑實實嘅男人,包括黑人)。

話時話,公司有個印度妹超鍾意BTS,係少數冧白皮豬嘅女仔。莫非真係白女冧黑男。黑女冧白男?

呢排食緊西多,冇諗奶油豬lu。 ...
係咪好西先?kekekekeke

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:42 發表 查看引用來源

叔叔係黑實男人,咁阿寶係咪「白淨人妻」?我唔係八卦,只係想證實前post提過嘅「黑白男女」理論。
佢話我哋係黑白配囉😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:37 發表 查看引用來源

同人唔同命,性格決定命運。
我覺得佢係唔想我搵錢搵得咁辛苦,雖然我唔怕蝕底,但係另一方面其實我都賺埋人哋嗰份丫😆,不過係做得多同夜啲囉,所以佢話我蠢

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:45 發表 查看引用來源

哦,咁都得。 唔係大時大節就唔使交人。
佢係架😅😅😅😅

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-16 10:53 發表 查看引用來源

FF下食豬仔包都被人笑到面黃。真係冇陰功。
咁希望你快啲食到啦😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆