迷你甜文集 : 第二篇6月30更新 #14 夜場經理。之。女僕調教日記!

收藏  |  訂閱
5  12.6k

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-6-14 14:40 發表 查看引用來源
..
大家好 ... 有留意小弟既網友可能知道 , 小弟係一個小眾討論 ,
會同網友寫一下即興小甜文 ...
呢 D小甜文 , 小弟會一日寫個兩三段 , 隔日寫一次  寫一星期左右
小甜文就大概成形勒 , 上下約1000字左右
.
我係果邊 ...
哦…題材會係😒D咩關係?

[quote]原帖由 代北集團 於 2022-6-26 16:44 發表 查看引用來源
月兄對 #4 既題材無興趣??? [

😌😅😂嗯!

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-6-28 17:49 發表 查看引用來源
r兄 , 今個星期四既作品 , 己經準傋好 , 係篇名唔知改得好唔好 :
色目耳 待😜😁😁☕🤝🏻

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-3 11:03 發表 查看引用來源
... 無人對#14有興趣嗎??? ^.^"
👏🏻👏🏻謝師兄分享☕😅……😌…😬😬🙃角,色問題🙃!

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-5 16:04 發表 查看引用來源
咁#14寫得如何先??? ^.^
係勒 , 小弟7月14會出一篇單獨既(唔係此POST出) ,

但篇名未改好 ...

原本最初係唸住
但最近唸唸下 , "蝦條騙子" 唔知會唔會反而趕客 ...
"後巷激戰" 會唔會受眾都唔多??? ^.^"

會唔會反而 ...
👏🏻👏🏻謝師兄分享☕😅
……😌…😬😬題材,🙃角,色問題🙃每人觀點欣賞唔同。☕☕☕😌師兄創作係自由嘅,題材吸引度各異,盡情發揮你所想所寫,從文章筆意之中吸取技巧…便會更上一層樓。(練習磨練先出到珍寶😌有心努力吧!👍🏻😁)

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-8 14:06 發表 查看引用來源
多謝月兄 , 但係 ... 你無回答我既 "改名問題" 喎 ^.^"

其實小弟寫甜文寫左好多年架拉 , 如果由第一篇POST上網既計起 ,
都己經有20年 !!! ^.^"
不過 , 我都係係2019年先開始用口語寫文 , 之前17年都係古板阿伯
一 ...
👍🏻👏🏻😌色目以待!😉😁

前往最後回覆