關於冬菇頭好奇一問

收藏  |  訂閱
11  3.2k

關於冬菇頭好奇一問

呢排天氣熱,每星期都會去泳池游水兩三次,唔知點解呢排成日喺更衣室見到好多年紀稍長都係大冬菇頭,好期望多兩眼目測佢哋應該係割咗包皮。請問各位師兄係咪割左包皮,冬菇頭一定會特別大?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-16 12:49 發表 查看引用來源
呢排天氣熱,每星期都會去泳池游水兩三次,唔知點解呢排成日喺更衣室見到好多年紀稍長都係大冬菇頭,好期望多兩眼目測佢哋應該係割咗包皮。請問各位師兄係咪割左包皮,冬菇頭一定會特別大? ...
我唔覺得有關系

冬菇頭定磨菇頭   
兩種菇差好遠喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 07:04 發表 查看引用來源
冬菇頭定磨菇頭   
兩種菇差好遠喎
磨菇頭貼切多啲😅😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-16 12:49 發表 查看引用來源
呢排天氣熱,每星期都會去泳池游水兩三次,唔知點解呢排成日喺更衣室見到好多年紀稍長都係大冬菇頭,好期望多兩眼目測佢哋應該係割咗包皮。請問各位師兄係咪割左包皮,冬菇頭一定會特別大? ...
師兄一星期去咁多轉泳池, 仲喺更衣室大解放,   多唔多人游 ?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-17 07:20 發表 查看引用來源
磨菇頭貼切多啲😅😅
蟹味菇 size 細細但頭仔比例幾大㗎 .

引用:
應該唔關事,我都算大,但冇割皮喎,頭大係好事,幾個女友都話頭大令佢妹妹好舒服,雖然初初入嘅時候有D撐入去嘅感覺。而且睇住佢地含大J頭嘅時候,視角都特別正。

附件

Screenshot_20220620-101006_Samsung Internet.jpg (206.23 KB)

Screenshot_20220620-101006_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-6-20 10:25 發表 查看引用來源

應該唔關事,我都算大,但冇割皮喎,頭大係好事,幾個女友都話頭大令佢妹妹好舒服,雖然初初入嘅時候有D撐入去嘅感覺。而且睇住佢地含大J頭嘅時候,視角都特別正。 ...
大部份試過大頭仔女人都愛上

查實整條都係粗嘅進行活塞運動會唔會效果都唔錯呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-20 13:31 發表 查看引用來源
查實整條都係粗嘅進行活塞運動會唔會效果都唔錯呢 ?
會, 但唔夠
成條都粗, 加d 青筋加個大頭, 咁先係啫啫中o既極品

除o左俾佢肛交果吓

前往最後回覆