咸記同好会

收藏  |  訂閱
28  9.9k

咸記同好会

見到西記都有同学会,咸記客,囡量都西記數倍,整返個同好会,西记一般只揸波,摸閪。打飛机,(我未去過西記,應同我好多年前北角近水臺模式,同学仔模式〉而咸記己進步到屌閪,濑,吹,真軍,有冇双打?
先講下前得如日本城班打躉囡唔見晒,
囡:先講咸記天字第一波
大白鲨先
請骑過C兄講先

附件

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

呢件未上過, 因為我過唔到樣同大隻形身形feel, 波就咁望當然係OK.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-18 09:25 發表 查看引用來源
見到西記都有同学会,咸記客,囡量都西記數倍,整返個同好会,西记一般只揸波,摸閪。打飛机,(我未去過西記,應同我好多年前北角近水臺模式,同学仔模式〉而咸記己進步到屌閪,濑,吹,真軍,有冇双打?
囡: ...
老友拍梗檔攞d靚小小來講得唔得呀。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2022-6-21 00:58 發表 查看引用來源
老友拍梗檔攞d靚小小來講得唔得呀。
咸記用百零文有得屌,質素O K,有一半正過H K晚晚幾十萬男人屌緊都差不多的大妈

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-18 10:17 發表 查看引用來源
呢件未上過, 因為我過唔到樣同大隻形身形feel, 波就咁望當然係OK.
大白鲨,150真係抵屌,波大又堅,吹或濑閪,又吹又濑先要两斤,炮房又好,不是水电楼上,係過咸美顿亍越南飨閣楼,依幾日大白鲨唔見,

不如分享下你老母每日接幾多個客,賺完分幾多比你去咸記玩仲好啦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-18 09:25 發表 查看引用來源
囡: ...
西記同學會好冷清,西友各散東西。而家入場又要do 安心出行,偷跳好易被牽連捉去隔離。

西記 肥老 醜乜都齊, 仲加了價要六百幾蚊落樓, 一個鐘頭之內, 係玩氣氛啲女完全唔撚掂

以前二佰幾,依家6佰幾,有冇搞楠錯。

以前 鐘錢二百幾, 接近三百, 條女畀200, 現在鐘錢三百幾,條女要收300.

前往最後回覆