環保吹 加全套 中招

收藏  |  訂閱
13  70.4k

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-20 17:46 發表 查看引用來源
最慘是同事說 去了睇政府, 在醫院內被人歧視和呼喝, 又要搵支棍仔了個尿道內分泌物, 佢話當時痛到行一步痛一下, 聽見都心寒
老作,性病診所係政府專科診所最好服務兼自成一國,唔会同其他病人有接觸,唔係咁大劑,菜花等,去全港最平的真正皮膚專科仁医,李XX,320元搞掂

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-6-21 10:08 發表 查看引用來源

磨棍最高危,龜頭應該入左鮑魚內, (呢個位出事機會好大)

睇返條女既招呼態度,明顯知道自己中左招想傳染俾其他客人報復!
而家紅屋仔門堪羅雀,個個都自重,我經常中出企企先一年一中,咁好彩,今晚買金多宝

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-21 22:42 發表 查看引用來源

師兄有無清楚少少資料? 記住以備不時之需都好。
医生好出名,上網搜X祖祺,皮膚科專科医生,一星期七天應診,七天药,320元

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-23 00:16 發表 查看引用來源
係呀會主動含撚 加打茄輪, 如果有師兄試完 不妨報告下 證實下
边有鸡打茄輪.老作.

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-25 22:02 發表 查看引用來源
你唔係未試過呀師兄! 你會唔會係樣衰兼口臭
閪就濑得多,茄輪的鸡咁易打?老作猫?桑拿一百零八招乜都有,就冇打茄輪
有得打老作?係的青頭仔幻想

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-26 17:04 發表 查看引用來源
        唔緊要啦師兄,尊重下佢老人家,原來佢玩咗咁耐到今時今日年紀都仲未試過.
鸡茄輪係留俾狼狗打,我未做過狼狗,真冇打過茄輪,但後生青靚白淨,隻鸡埋喱整啖面朱就有

引用:
原帖由 stc77777 於 2022-7-3 06:59 發表 查看引用來源

沒有鮑魚磨棍, 不是 Nuru massage
足浴開大,第一式:潤忠塊閪磨鸠,玩左廿年濑閪兼中出,都未中過,咁易中,紅屋仔爆棚

引用:
原帖由 estateman 於 2022-7-3 21:16 發表 查看引用來源
糸呀⋯⋯一邊車一邊磨棍
正呀
俾車車易過同鸡車,青頭老作仔

引用:
原帖由 estateman 於 2022-7-3 22:50 發表 查看引用來源

我經常可以啊、口水互吞
偶爾仲可以中出囡

疫症後拍拖反為冇去了
這些只是青頭仔的梦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-3 21:15 發表 查看引用來源
足浴開大,第一式:潤忠塊閪磨鸠,玩左廿年濑閪兼中出,都未中過,咁易中,紅屋仔爆棚
潤忠磨鸠是著著底底,而廿年中,差不多每年都中,全都不是足浴開大中

前往最後回覆