上一頁下一頁
發新話題

環保吹 加全套 中招

收藏  |  訂閱
126  70.1k

引用:
原帖由 bigbig69 於 2022-6-26 16:52 發表 查看引用來源
係囉,點會冇茄輪打,好多都會有
唔緊要啦師兄,尊重下佢老人家,原來佢玩咗咁耐到今時今日年紀都仲未試過.

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-26 17:04 發表 查看引用來源
        唔緊要啦師兄,尊重下佢老人家,原來佢玩咗咁耐到今時今日年紀都仲未試過.
鸡茄輪係留俾狼狗打,我未做過狼狗,真冇打過茄輪,但後生青靚白淨,隻鸡埋喱整啖面朱就有

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-26 17:55 發表 查看引用來源
鸡茄輪係留俾狼狗打,我未做過狼狗,真冇打過茄輪,但後生青靚白淨,隻鸡埋喱整啖面朱就有
師兄咁你快啲按我呢個地址上去試下啦可能有得同你打茄輪呀你一生人未試

可能西兄玩開D二百企企,無得打茄輪都唔出奇,好多一仔 或spa囡都可以打茄輪

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-6-26 20:27 發表 查看引用來源
可能西兄玩開D二百企企,無得打茄輪都唔出奇,好多一仔 或spa囡都可以打茄輪
錯,一仔囡我諗得三成可以打車輪,係指壓囡可以打車輪有七成。不過都係睇囡囡眼緣。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-6-26 05:21 發表 查看引用來源

錯,一仔囡我諗得三成可以打車輪,係指壓囡可以打車輪有七成。不過都係睇囡囡眼緣。
開工含撚含到收工,打車輪,誰怕誰?

玩嘅時候咁過癮就唔記得喇

剛路經306上去昅下,a,c冇牌;b,e,e,f反牌,冇緣一試!可惜!
c房門有掛八卦好邪門!條女冇開工唔通奶左野休養中?

附件

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-28 19:05 發表 查看引用來源
剛路經306上去昅下,a,c冇牌;b,e,e,f反牌,冇緣一試!可惜!
c房門有掛八卦好邪門!條女冇開工唔通奶左野休養中?
門口好似有個電話號碼下次預約定先

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-29 07:55 發表 查看引用來源
   門口好似有個電話號碼下次預約定先
你同事出左報告未,咩招。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆