上一頁下一頁
發新話題

環保吹 加全套 中招

收藏  |  訂閱
126  69.9k

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-6-20 23:05 發表 查看引用來源

唔通係有廣告果個可x?
問咗同事 係沒有廣告的, 唔係呢個, 唔係頭唔係尾係中間英文字母喎.

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-20 21:06 發表 查看引用來源
師兄你要唔要 打啲交叉落去呀街名號數寫曬出嚟
有病囡刻意繼續接客傳播,有需要公吿天下等各師兄提防!

況且你交叉寫出黎係人都估到啦 😄

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-21 05:49 發表 查看引用來源
   問咗同事 係沒有廣告的, 唔係呢個, 唔係頭唔係尾係中間英文字母喎.
有 d 女唔一定賣廣告,左右隔離賣廣告宣傳就夠(佢慳返)

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-20 20:38 發表 查看引用來源
頭先再打電話問下 同事究竟你又有冇玩過其他嘢, 佢又爆下多啲, 在沖涼期間有玩過屁股 磨棍, 有幾嘢曾經入了個龜頭, 仲話爽到不得了, 一路從後伸手去前面揸波, 招呼好好喎, 又話仲可以打茄輪㖭, ...
磨棍最高危,龜頭應該入左鮑魚內 (呢個位出事機會好大)

睇返條女既招呼態度,明顯知道自己中左招想傳染俾其他客人報復!

如果條女有 A 仔兼刻意傳播,你同事就大撚鑊!

祝佢好運囉, 政府那邊抽血檢驗等出報告,

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2022-6-20 17:46 發表 查看引用來源
最慘是同事說 去了睇政府, 在醫院內被人歧視和呼喝, 又要搵支棍仔了個尿道內分泌物, 佢話當時痛到行一步痛一下, 聽見都心寒
老作,性病診所係政府專科診所最好服務兼自成一國,唔会同其他病人有接觸,唔係咁大劑,菜花等,去全港最平的真正皮膚專科仁医,李XX,320元搞掂

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-6-21 10:08 發表 查看引用來源

磨棍最高危,龜頭應該入左鮑魚內, (呢個位出事機會好大)

睇返條女既招呼態度,明顯知道自己中左招想傳染俾其他客人報復!
而家紅屋仔門堪羅雀,個個都自重,我經常中出企企先一年一中,咁好彩,今晚買金多宝

晏啲上去 撳鐘 睇下條女咩樣先 , 如果係靚女死得人多

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-21 11:58 發表 查看引用來源
老作,性病診所係政府專科診所最好服務兼自成一國,唔会同其他病人有接觸,唔係咁大劑,菜花等,去全港最平的真正皮膚專科仁医,李XX,320元搞掂
李十X幾時開始幫人睇性病

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆