上一頁下一頁
發新話題

環保吹 加全套 中招

收藏  |  訂閱
126  69.5k

[quote]原帖由 uji_lover 於 2022-6-21 01:44 發表 查看引用來源

環吹 磨腸 高危 唔好跣人
口爆條女風險大啲
環肛交雙方都極高危 [/quote
最搞笑 指壓 金xx 係環保場,點解有d女做咁耐都無事

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-6-21 12:52 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 uji_lover 於 2022-6-21 01:44 發表 查看引用來源

環吹 磨腸 高危 唔好跣人
口爆條女風險大啲
環肛交雙方都極高危 [/quote
最搞笑 指壓 金xx 係環保場,點解有d ...
可唔可以科學啲 愛滋無樣睇 除左病發

引用:
原帖由 uji_lover 於 2022-6-21 13:58 發表 查看引用來源

可唔可以科學啲 愛滋無樣睇 除左病發
知唔知乜野叫命中率高?
六合彩頭獎唔知算唔算命中率高?

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2022-6-21 16:26 發表 查看引用來源
知唔知乜野叫命中率高?
六合彩頭獎唔知算唔算命中率高?
每次都係5050
一係中 一係唔中

你有你宣楊唔會咁易中
我有我講高危呢個事實

頭先收工去睇過, 細粒 身型  大波 , 嘴唇厚厚, 吹簫 打茄輪 一流, 聲音少少沙 , 門口寫住新做多水

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-6-21 11:58 發表 查看引用來源
老作,性病診所係政府專科診所最好服務兼自成一國,唔会同其他病人有接觸,唔係咁大劑,菜花等,去全港最平的真正皮膚專科仁医,李XX,320元搞掂
師兄有無清楚少少資料? 記住以備不時之需都好。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-6-21 10:08 發表 查看引用來源

磨棍最高危,龜頭應該入左鮑魚內 (呢個位出事機會好大)

睇返條女既招呼態度,明顯知道自己中左招想傳染俾其他客人報復!
小弟有時忍唔住會俾神房女環吹, 但多數一兩口就叫停,一系唔吹, 一系包膠再吹。幾年前在廟記吊肥B既女,穿左套,一星期後左右中左衣原體。食約兩個星期無事,以後都好小心,怕穿套。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-21 22:42 發表 查看引用來源

師兄有無清楚少少資料? 記住以備不時之需都好。
医生好出名,上網搜X祖祺,皮膚科專科医生,一星期七天應診,七天药,320元

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-6-21 22:47 發表 查看引用來源

小弟有時忍唔住會俾神房女環吹, 但多數一兩口就叫停,一系唔吹, 一系包膠再吹。幾年前在廟記吊肥B既女,穿左套,一星期後左右中左衣原體。食約兩個星期無事,以後都好小心,怕穿套。 ...
上年我都係廟記環保卜左個靚妹。佢主動坐上黎開價600,忍唔住卜左,出面射。

廟記 有靚妹咩? 唔覺有既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆