~~尋求荃灣好野食~~

收藏  |  訂閱
21  16.2k

自從黄金海岸冇做,已经冇去荃湾足你,唔知現在有冇足仔介绍。

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-6-23 15:10 發表 查看引用來源
自從黄金海岸冇做,已经冇去荃湾足你,唔知現在有冇足仔介绍。
黃金 '小林' 在海霸街 '富貴x' 見過佢
老店 '金玉xx' 和 '贏足x' part 1 都 ok

但都 2 年前啦而家唔知點 我都冇出動

引用:
原帖由 klam 於 2022-6-23 17:28 發表 查看引用來源

黃金 '小林' 在海霸街 '富貴x' 見過佢
老店 '金玉xx' 和 '贏足x' part 1 都 ok

但都 2 年前啦而家唔知點 我都冇出動
貴x樓 1樓間按摩,果次有條中女出黎門口幾索。呢間得唔得,幾銀

貴乜樓樓上都有好多一仔

回覆 1# 渺小職員 的帖子

師兄, 現時141個網址是咩, 以前果個好似比人block左, 開唔到, 宜家是咪有個新網址, 我都想去老荃屈下機

回覆 13# 三刀金主 的帖子

Sorry, 呢間未去過!

引用:
原帖由 渺小職員 於 2022-6-22 15:13 發表 查看引用來源
係咪6指魔女?如果係已食
想試下D新女
呢個6指魔女做左起碼10年都有。應該有四張尾了

回覆 17# 三刀金主 的帖子

十年前在三樓時,一個接一個架喎,個時三十左右唔係邊有咁多客

小偷出沒注意
一年約四十女子,細粒,高跟鞋,花口罩,戲院附近徘徊.
上樓到一劏房的尾房,房內沒有枱椅,所有物件都掛在門口旁的掛勾上.
女下男上,背對房門進行,
女子開著電話,叫暗號(老公),同黨開門偷取銀包,此時女方用雙手按著男方盤骨,隨時將男方拉低.
同黨取走部分金錢後將銀包放回,女方再用雙手按著男方盤骨,等同黨離開.
完事後付錢離去,未有察覺少了錢.

所以我去親都只會帶300蚊去
最多比佢偷50
引用:
原帖由 vincent_chak 於 2022-7-12 14:48 發表 查看引用來源
小偷出沒注意
一年約四十女子,細粒,高跟鞋,花口罩,戲院附近徘徊.
上樓到一劏房的尾房,房內沒有枱椅,所有物件都掛在門口旁的掛勾上.
女下男上,背對房門進行,
女子開著電話,叫暗號(老公),同黨開門偷取銀包,此時女方用 ...

前往最後回覆