上一頁下一頁
發新話題

誠徵鐘意肥妹既男士,外協勿進

收藏  |  訂閱
349  12.8k

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-24 11:17 發表 查看引用來源
200磅好多人都食得起不過唔會選擇食🤣🤣🤣
咁又唔好咁講....
俾人錯覺 即係肥妹就比較易食, 肥妹就隨便

一切都要識落先知岩唔岩既...
其他人係咪唸住試下肥妹就失聯我唔清楚亦唔評論

至少我知我係到搵咩, 所以唔適合既唔會打擾

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-24 00:19 發表 查看引用來源
世界上有好多種唔同既人
每個人都有存在價值
唔岩你既審美標準
唔等於呢樣野係一個錯

肥等於唔健康係大多數人既誤解
正如瘦就一定健康?
一樣有瘦既人有三高,有亞健康問題
有人體質食極唔肥
有人體質就食少人一半都會 ...
雖然長篇大論,不過我喜歡妳既態度,的而且確肥唔等於唔健康,瘦亦都唔一定健康,同埋有時睇人交友,唔係用肥定瘦去決定,能否溝通到先係重點,搵個朋友識個人都要分肥定瘦就大鑊了,支持妳呀😆

其實唔駛減,做重訓增肌,就算200磅以上,身體線條一樣咁靚
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-24 09:48 發表 查看引用來源
其實樓主唔似200....我都係由細肥到大....難減...好慘

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2022-6-24 13:49 發表 查看引用來源
雖然長篇大論,不過我喜歡妳既態度,的而且確肥唔等於唔健康,瘦亦都唔一定健康,同埋有時睇人交友,唔係用肥定瘦去決定,能否溝通到先係重點,搵個朋友識個人都要分肥定瘦就大鑊了,支持妳呀😆 ...
因為人地要搵既唔係朋友,曾經有人講過呢度係成人徵友,交朋友唔係呢度,呢度係搵食既🤣🤣

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-24 13:21 發表 查看引用來源

咁又唔好咁講....
俾人錯覺 即係肥妹就比較易食, 肥妹就隨便

一切都要識落先知岩唔岩既...
其他人係咪唸住試下肥妹就失聯我唔清楚亦唔評論

至少我知我係到搵咩, 所以唔適合既唔會打擾 ...
依?你咪就係叫我減肥果位先生?
我真係諗唔明點解你會入我鋪🤣🤣

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-6-24 14:37 發表 查看引用來源
其實唔駛減,做重訓增肌,就算200磅以上,身體線條一樣咁靚

自從中招後....體重肥咗好多...尤其無啦啦胃腩肚腩大咗好多...

中招之後係咪少左郁動啊?聽人講中招之後個人易攰D
引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-24 15:18 發表 查看引用來源
自從中招後....體重肥咗好多...尤其無啦啦胃腩肚腩大咗好多...

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-24 15:18 發表 查看引用來源
久坐?我做密切接觸者果時都係,一星期個胃腩巨左

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-24 15:33 發表 查看引用來源
久坐?我做密切接觸者果時都係,一星期個胃腩巨左
易累....成日坐

回覆 25# 葉夜兒 的帖子

我出於好意啫,
無話我介意肥人...SO 唔歡迎我?

至於無謂關心說話原本會HIT 到你, 在此抱歉
正如人大左唔鐘意人話 乖仔乖女一樣, 是我大意了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆