上一頁下一頁
發新話題

誠徵鐘意肥妹既男士,外協勿進

收藏  |  訂閱
135  12.9k

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2022-6-24 13:49 發表 查看引用來源
雖然長篇大論,不過我喜歡妳既態度,的而且確肥唔等於唔健康,瘦亦都唔一定健康,同埋有時睇人交友,唔係用肥定瘦去決定,能否溝通到先係重點,搵個朋友識個人都要分肥定瘦就大鑊了,支持妳呀😆 ...
因為人地要搵既唔係朋友,曾經有人講過呢度係成人徵友,交朋友唔係呢度,呢度係搵食既🤣🤣

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-24 13:21 發表 查看引用來源

咁又唔好咁講....
俾人錯覺 即係肥妹就比較易食, 肥妹就隨便

一切都要識落先知岩唔岩既...
其他人係咪唸住試下肥妹就失聯我唔清楚亦唔評論

至少我知我係到搵咩, 所以唔適合既唔會打擾 ...
依?你咪就係叫我減肥果位先生?
我真係諗唔明點解你會入我鋪🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-24 15:18 發表 查看引用來源
自從中招後....體重肥咗好多...尤其無啦啦胃腩肚腩大咗好多...
久坐?我做密切接觸者果時都係,一星期個胃腩巨左

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-6-24 19:32 發表 查看引用來源
人夾人緣,百貨應百客
最緊要喺呢度唔好期望太高
連期望單身都難,邊度有得再高🤣🤣🤣

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-6-24 18:25 發表 查看引用來源
我出於好意啫,
無話我介意肥人...SO 唔歡迎我?

至於無謂關心說話原本會HIT 到你, 在此抱歉
正如人大左唔鐘意人話 乖仔乖女一樣, 是我大意了 ...
或者下次試下直接識一個唔需要你關心身型既人,咁樣大家都開心d🙂
Anyway,我剩係識過嫌我唔夠肥,同一係介意我太肥

就無識過一個唔介意肥但叫人減肥,呢個矛盾堅好笑🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-24 19:54 發表 查看引用來源
轉地方玩喇...魚唔過塘唔得大呀....眼見好多人走去t w t 玩
老人家唔識用新科技

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-6-24 19:57 發表 查看引用來源
佛系😂
再佛落去,都唔知係咪可以心如止水啦🤣🤣

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-6-24 23:14 發表 查看引用來源

即係叫人做野。。。。唔急但係要快😜
我唔介意你又短又小又快,不過為左你自己好,長d粗d耐d就更好
同呢個意思係咪差唔多?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-6-25 00:30 發表 查看引用來源

短同幼後天冇得改變🤣🤣

硬同快就可以改善下😏😏
都有得改既我諗

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-6-25 10:30 發表 查看引用來源

用口吸大佢
好快變返細🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆