上一頁下一頁
發新話題

邪足回故

收藏  |  訂閱
40  52.3k

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2022-7-1 22:17 發表 查看引用來源
回想自己佐敦區,由2011年左右,足仔高峰期,這時只是$300的消費,在上海街認識了2/3個,在19至24歲的足浴小姐,這時有一個極似熊黛林最熟,後來佐敦比黃氣掃,停業一排。之後轉戰廟街大排檔對面,個老闆有兩間足仔,這時有位長髮叫亞娟,係 ...
楼主己很多年北上,而2011時期北上尚大把囡,我在危險最後快仔Q一百是在15年3月,此後危險公開快仔绝跡,相信不会H K300元劍不及履,而能吸引樓主,定必天人

其實以前佐敦個皮黛林,次次口爆佢。
而灣仔個度,好玩在熟左個條女妹妹任你探,真係出水比你睇,打真軍不成問題,因為佢紮左,同埋一翻開真係算仲有小小粉紅。

這些玩意只有自己去發揮

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2022-7-1 22:17 發表 查看引用來源
回想自己佐敦區,由2011年左右,足仔高峰期,這時只是$300的消費,在上海街認識了2/3個,在19至24歲的足浴小姐,這時有一個極似熊黛林最熟,後來佐敦比黃氣掃,停業一排。之後轉戰廟街大排檔對面,個老闆有兩間足仔,這時有位長髮叫亞娟,係 ...
我都識一條士巴妹極似熊黛林有冇相睇吓呢?

以前啲場真係好好玩,做完唔會急急腳走,我最記得有一次就嚟到聖誕節個場擺左一棵樹聖誕樹地下擺左幾份禮物,臨走時我仲話嘩!乜咁有氣氛啊,跟住應該話得事既技師同我講,你揀一份禮物啦,我就話乜真係禮物嚟㗎,佢話係啊你揀份啦,我就揀左份出門口拆開係三角朱古力。估唔到咁得意。

灣仔果度,個女仔幾歲左右?
引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2022-7-10 19:51 發表 查看引用來源
而灣仔個度,好玩在熟左個條女妹妹任你探,真係出水比你睇,打真軍不成問題,因為佢紮左,同埋一翻開真係算仲有小小粉紅。 ...

灣仔呢間我都有去,但真係未試過在上面有全套,C 兄好野
引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2022-7-10 19:51 發表 查看引用來源
而灣仔個度,好玩在熟左個條女妹妹任你探,真係出水比你睇,打真軍不成問題,因為佢紮左,同埋一翻開真係算仲有小小粉紅。 ...

請問灣仔其實係邊到?

以前都試過不同情景, 有一次去美容院按摩, 做 facial 那種, 條女愈按愈近, 之後我抄番佢, 最後竟然吹了口爆, 重點係免費

引用:
原帖由 DudeHide 於 2022-7-21 17:52 發表 查看引用來源
以前都試過不同情景, 有一次去美容院按摩, 做 facial 那種, 條女愈按愈近, 之後我抄番佢, 最後竟然吹了口爆, 重點係免費
呢種最過癮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆