上一頁下一頁
發新話題

邪足回故

收藏  |  訂閱
40  52.4k

引用:
原帖由 DudeHide 於 21-7-2022 17:52 發表 查看引用來源
以前都試過不同情景, 有一次去美容院按摩, 做 facial 那種, 條女愈按愈近, 之後我抄番佢, 最後竟然吹了口爆, 重點係免費
大陸定外國?

回覆 21# 有團火的三行仔 的帖子

不是中国, 不是外國, 是香港, 中環

邪足回故

記得兩年前去過深水步長沙灣道一間邪足, 嗰個時候有個珊珊在房按完咗, 仲可以留喺大廳攬下, 有無師兄去過?

引用:
原帖由 DudeHide 於 22-7-2022 14:10 發表 查看引用來源
不是中国, 不是外國, 是香港, 中環
欽敬!欽敬

試過有一次去街坊腳底舖按身, 轉身後全高清, 30中C9, 由床尾開始按上來, 最初以為用手, 因燈光暗, 原來是坐了上來, 我有點緊張, 最後嚟真

引用:
原帖由 DudeHide 於 2022-7-21 17:52 發表 查看引用來源
以前都試過不同情景, 有一次去美容院按摩, 做 facial 那種, 條女愈按愈近, 之後我抄番佢, 最後竟然吹了口爆, 重點係免費
嘩,佢係做facial,你都除晒衫褲。

引用:
原帖由 DudeHide 於 2022-7-21 17:52 發表 查看引用來源
AV 情節 😄

回覆 26# 三刀金主 的帖子

最初有,之後冇,中間過程都是一般

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2022-7-1 22:17 發表 查看引用來源
回想自己佐敦區,由2011年左右,足仔高峰期,這時只是$300的消費,在上海街認識了2/3個,在19至24歲的足浴小姐,這時有一個極似熊黛林最熟,後來佐敦比黃氣掃,停業一排。之後轉戰廟街大排檔對面,個老闆有兩間足仔,這時有位長髮叫亞娟,係 ...
我幫襯過熊黛林,有段時期算幾好嘅。

試過半夜佢想食煙,問我喺邊度,我咁啱喺附近,就買上去。嗰陣佢舖頭已經打咗烊,佢喺舖頭瞓覺。我靜雞雞摸上去,同佢吹咗陣間水,摸摸錫錫咗一陣。

當年溝佢嘅客由佐敦排隊排到落尖沙咀,其中不乏搵到啲啲錢、仲要ok靚仔,佢哋用錢溝佢。不過佢有條仔嘅,星期日有時佢唔返工同條仔去街。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-9-19 06:52 發表 查看引用來源
我幫襯過熊黛林,有段時期算幾好嘅。

試過半夜佢想食煙,問我喺邊度,我咁啱喺附近,就買上去。嗰陣佢舖頭已經打咗烊,佢喺舖頭瞓覺。我靜雞雞摸上去,同佢吹咗陣間水,摸摸錫錫咗一陣。

當年溝佢嘅客由佐敦排隊排到落尖沙咀,其中 ...
好好玩!真是很想有 AV  感覺;利害!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆